Sex and the City <3

Nu sitter jag här i mitt biorum, och Sex and the City filmen är uppe på filmduken :D den är ju förjävligt bra!! sitter och bloggar lite samtidigt, Bra kombo, huh? ;)

Faktiskt jättemysigt me "biorum", har varit många mysiga filmkvällar här hemma ;P

ha en fortsatt mysig söndagskväll ^^

pussiis//cattis

so much drama....

Come walk in my shoes
and see the way I´m livin if you really want too.




Rihanna ft. T.I  Live your life

söndags seg...

Ligger i sängen med datorn, har inget skrivbord så ja sitter alltid i sängen när ja ska använda datorn ^^ Funderar på vad jag ska hitta på.. kolla på OC ( det var sjuuukt länge sen jag såg det ) eller Vänner? Haha dagens dilemma :P

nu ska jag jäsa vidare, seeya





Trapt - These Walls

pusspuss//cattis

Be careful what you wish for....

Jag skulle vilja skriva ett ett hatinlägg men de kanske har blivit lite för mkt av de från mig. Men ja fick just veta en sak av cattis, en viss äcklig person hade berättat en sak för henne. Ja säger bara TÖNTIGT hur gammal är du?? De är ju ändå ja som är den yngre av oss två så de borde ju va jag som har rätten att va omogen. Men nej de blev tydligen du.

Ajja de va de sista ja skriver om de, tänkte istället försvara mig lite. Ja och erica va inte sååå högjuda som cattis fick de att låta som. Och cattis va inte helt tyst hon heller, för när vi är på väg till resturangen går vi förbi en affär och utanför affären står de två killar. Helt plötsligt ställer sig cattis och pekar på den ena killen och säger: Kolla snyggingen!! Ja blev så chockad att ja klev rakt ut i vägen och höll på att bli överkörd av en taxi. Men förlåt till mimmzan och jessica som verkade skämmas lite över mig och erica :) och förlåt till er som stod för nära oss i fredags och nu har problem med hörseln, förlåt förlåt förlåt.

Nu ska jag åka och träna, ni får hade myss
<3Cecilia

Fredagspictures

här får ni en titt på lite bilder från i fredags, (dom normalaste ja hittade ) ;)

 

Kvällens flummisar: erica och cicci! Hela stockholm hörde dom säkert ;D

Jessica skämdes så mycket så hon sprang i förväg ;P

myyyke trevlig kväll !

//cattis

Dramaqueens asså...

Jag älskar att kolla på The Hills! För det första så har dom så fina kläder och bor i underbara LA, träffar snygga killar...blablabla.. för det andra, så jäävla kul att sitta o skratta åt alla dramatiska bråk mellan tjejjerna! :P Typ som "JÄVLA HORA, DU RINGDE MIG INTE IGÅR!!" och "Fyfaaan hon flirtar med killen jag gillar!! ("flirt-tjejen" är bara normalt social och bara står och pratar med killen)", hahaha skrattretande asså !:P dramaqueens...not my style! ;P vem skulle orka med en sån person?? som blir sur för minsta lilla lixom, not mee :) aja kul att kolla på iaf ;)

//cattis

I wanna forgive you and I wanna forget you

Heeii pluttisar :)

Jaa vad kan man säga godmorgon, sitter och kollar på Idol och ja känner mig lite som den där tjejen som fick damp när hon stod nära johan palm. Ja ska sluta skriva i bloggen nä ja inte kan sova för ja vill inte att ni ska tro att ja är helt störd och har lite problem med ilska. För dig som undrade vem jag var arg på , de kan jag tyvärr inte säga eftersom att ja inte alls vill såra nån. (okej ja kanske vill såra en person, men ajja). Va de elakt av mig att klaga på hennes acne problem? men va fan liksom KLÄM DOM det är äckligt med finnar!!! Nej fan ja orkar inte prata om de vill bara slå henne hårt i hennes finniga ansikte.

Nu ska jag heja på lilla robin han sjunger så sjuuuukt bra!!!

<3Cecilia

god morgon, söndag.

Godmorgon på alla! :D Hoppas att ni har sovit länge och gott, jag har sovit väldigt gott iallafall, men inte så länge.
Jag gick och la mig vid 3, när jonis la sig, för då skapade jag och cicci en klubb som hette något med wannabe-jonis-sovtider, eller något sånt ;) Så då gick vi båda och la oss tillslut.
Sen vaknade jag först till vid 7, då fick jag ett sms från Adam. Och efter ett tag hörde jag att min bror satt utanför mitt rum och skrek på mamma. Jag var så sjukt äckligt trött då så jag somnade om och vaknade igen vid 11. Då började cattis smsa med mig istället XD

Så nu har jag duschat och fixat mig lite, och jag ska snart ner och äta frukost. och jag är jävligt sugen på att åka och storma alla människor hemma hos adam, där ligger dom förmodligen och sover nu.. Det vore sjukt kul, men jag vet att jag kommer bli hatad för resten av livet  då (a) Men det är nästan värt det assow :D får väl fundera på det ett tag till, för dom lär ju sova i några timmar till ;)

Föresten fick vi upp vårat besöksantal grymt mycket under natten, är det bara för att alla små kåta boys är inne och vill hitta lite naken bilder på oss? Eller är det för att Cicci hade liite speciella inlägg? Men det är alltid bra att vi får fler besökare, så fortsätt besöka oss :D

Nu måste jag ner och äta frukost, och sen åka och väcka fyra små töntar :D pusspuss, plarsen

En så extremt söt bild på mig och cicci för ett bra tag sen.

kan fortfarande inte sova...

klockan är typ 3 på natten och stackars plarsen och jonis måste höra detta från mig:

Cecilia säger:
hon ska inte lägga sig i de här för då åker ja fan till ******* och bajsar i hennes brevlåda och sen när hon får sina tanttidnigar är dom täckta i mitt baaajs!!!

Cecilia säger:
bordee sova
Cecilia säger:
men asså ja gillar inte klockan tre på natten
Cecilia säger:
de är andarnas och demonernas timme

Cecilia säger:
de e läskigt att gå ut dit och kissa

Cecilia säger:
hon är äcklig töntig och har fult och fulaaa kläder
Cecilia säger:
jaa hon me äcklig acne
Cecilia säger:
KLÄM FINNARNA FÖR FAAAN


Let the past be the past...

Heej, :)

Ja har lärt mig tre saker idag, inga skämt om de tack!!!!!

1. Alla killar är inte svin de finns faktiskt nåra som är helt underbara (jonis<<3)
2. Ja tänker aldrig nånsin mer berätta för nån om mina sjuka drömmar, speciellt inte plarsen. Och ja vill bara säga till er som tror att ja är heeeelt störd NEEEJ de e ja faktiskst inte och ja orkar inte stava just nu :)
3. Ja ska börja lyssna mkt mera på mina vänners och min käre systers kloka råd, för de visade sig som vanligt att dom faktiskt hade rätt.

Anledningen till att ja inte kan sova just nu är för att min syster är störd och hon ser spöken. Tydligen brukar hon se en gestalt inne på sitt rum. Och hennes och mitt rum ligger vägg i vägg, så nu när min syster är borta kanske han känner att han ska stå i mitt rum istället. Inte vet ja, vem vet hur han tänker liksom? Iaf min poäng är att ja fick lite svårt att sova. Och nu låter de som nån knackar, de låter som att nån går därute!!! Smart som jag e va ja självklart tvungen att kolla på room 401 också, ucsh. ajja forget let go som min lilla russin brukar säga <3

Tack för att du finns <3

Nu ska ja försöka sova, och vill bara tacka plarseeen och cattis pattis för att ni är såna underbara vänner! OCh de va ju roligt att mitt senaste inlägg i alla fall roade cattis :)

time to sleep
<3Cecilia

My evening

Nu när jag har haft så tråkigt här hemma så finns det ju nästan bara en lösning... Fram med pappas stora tröjja och en kamera och BÖRJA POSA! förbannat kul!!


 
 
japp min kväll var AWESOME!! haha ;D
sen kolla ja på My Best Friends Girl, so much fun! ^^

Det verkar inte bara vara jag som har det tråkigt ikväll, med tanke på mängden som är inne på msn jusst nu :P aja Godnatt till er, eller ja e fakriskt inte så trött, ska nog lägga mig i sängen o bara chill vid datorn.. wanna join? ;)

pussisar//cattis

..,

Hej :)
Som ni läste i Cattis inlägg så blev allt inte som det var tänkt precis, jag drog till jenny där hon, camilla, pontus och simon var. Vi gjorde inte så mycket där egentligen, först spelade dom kort när jag kom så jag satt och tittade på och garvade åt dom. Sen efter det förflyttade vi oss till vardagsrummet där vi kollade på Celebrity Rehab, det är så sjukt att man kan bli så beroende av droger :O apropå droger så berättade Cicci för mig att hon hade drömt om att hon och jag hade rökt på. (visst var det så? XD) Och ärligtalat så förvånar det mig inte när det handlar om ciccis drömmar, för dom är de sjukaste jag vet XD

Nu är jag hemma iallafall och äter fil med banan, det låter kanske inte så gott. Men jag blev jätte sugen på fil och banan så jag körde två flugor i en smäll. Why not liksom? :D
Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, jag var jätte trött när jag var hos jenny. Vilket jag är nu också men jag vägrar inse det, fast det gjorde jag ju nyss iof ? :O Ah, ni märker förmodligen att jag är lite trött.
Men jag ska nog kolla på ett Scrubs avsnitt och sen gå och lägga mig.

See ya <3 Plarsen

misslyckad kväll :/

Haha cicci är på höga varv nu märker ja ;D

Siiter nu iaf hemma efter mycket snack me polarna om va som händer.. Jag cicci och erica tänkte dra ut men nu blev det inte så :/ Hatar när man har gjort iordning sig och allt och sen ba näää men de blir inge.. DÅ BLIR MAN LESS!! ajja , vi ahde ju en skit trevlig kväll igår iaf... :) Har faktiskt inte träffat dom på ett HALVÅR!!(shit) förutom i skolan då.. så det var jättekul ! :D förut innan sommarn umgicks jag, cicci och erica rätt ofta men nu vet ja inte varför det blivit som det blivit.. typ glidit isär lite kasnke, fast vi älskar ju varann fortfarande även fast vi inte ses så ofta ;D men de här måste vi göra oftare brudar! :D

Haha jag var inne o kollade underkläder på Victoria Secret webbsidan och kolla in stringen ja hittade:


Haha så jävla fult med ett hål där nere på trosan?! då kan man ju undra varför i i helvette man har trosor i huvud taget?? :P Fast om man är typ överkåt och killen inte hinner dra av trosjäveln så är dom ju ganska smarta eller hur ? ;D

Den här låten har ja lyssnat på hela dan typ, as BRAA! :D
 


Kevin Rudolf feat. Lil Wayne - Let it Rock


XOXO//cattis

champagne sippande svin

okej de här är sista gången ja säger de, men för er som vill veta såhär ser ett champagne sippande svin ut. Och om du läser detta så hoppas du inser hur dum du är :)



mina inlägg har varit rätt tråkiga idag men ja har en väldigt bra anledning!!!

du är äcklig!!!!

hataaaaaaaaaaar champagne sippande sviiin!!!!!!!!!!!!

My Sacrifice




Hello my friend, we meet again
It's been awhile, where should we begin?
Feels like forever
Within my heart are memories
Of perfect love that you gave to me
Oh, I remember







When you are with me, I'm free
I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
My sacrifice

We've seen our share of ups and downs
Oh how quickly life can turn around
In an instant
It feels so good to reunite
Within yourself and within your mind
Let's find peace there

When you are with me, I'm free
I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
My sacrifice

I just want to say hello again
I just want to say hello again

When you are with me I'm free
I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
Cause when you are with me I am free
I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
My sacrifice, My sacrifice

I just want to say hello again
I just want to say hello again

My sacrifice.






















//cattis

yesterday, today and now.

Heej!
Nu sitter jag (som vanligt? :O) hemma hos Adam och skriver. :)
Igår var vi ju först och körde laserdome, det var bara vi fem så det var lite läskigt :P Jag fattade inte hur man skulle göra och allt blev fel, så jag kom typ sist (a) Men kul som faan var det iallafall! Både jag och Cicci hade på oss klackar så vi sprang omkring där som små muppar, och jag lyckades ramla när jag skulle skjuta Cicci, och enligt henne så låg jag ett tag och bara glodde på henne. Medan hon typ dog av skratt, haha kul att jag gjorde någon glad iallafall :P
Jag var riktigt speedad innan det, vilket Cicci också verkade vara så vi sprang runt och flummade, medan dom andra gick framför oss och skämdes  :P

Sen drog vi till en italiensk restaurang och åt där, tyvärr så var min pizza inte så god som jag hade hoppats. Men jag överlevde ;)
När vi skulle hem igen så gick vi ner vid stadion tunnelbanan, men vi kom fram till att vi skulle gå istället. Fast Cattis den latmasken ( (a) ) orkade inte så hon och jessica tog tunnelbanan istället :P
Jag smsade iallafall Adam och frågade lite vad han gjorde och så, och vi kom fram till att han skulle stanna i centrum, där han var, och vänta på att jag skulle komma. Så att vi kunde åka hem tillsammans till honom :)

Och idag har jag gjort nästan ingenting, ätit frukost vid 2 (a) och kollat på tv. Men jag ska snart ringa min mor så hon får komma och hämta mig för min tönt till pojkvän ska vara med lite andra töntar och lana ikväll.
Så vi får se vad jag ska hitta på, men det löser sig alltid ;)

Ha en bra lördagskväll, så hörs vi senare :) pusspuss Plarsen

uschhhhhhhhhh

Varför är allt så grått och tråkigt.......




You found me when no one else was looking....

At Jessicas place yaoo!

Hej allehopaa :) Hoppas ni har en kul fredagskväll pågång! Jag sitter nu hos Jessica och väntar på att vi ska dra vidare till stan, med Mimmi, Cicci och Erica och göra massa bus hihi ! nä, men vi ska äta middag på en mycket fancy ställe, kan inte säga vad för tydligen får inte jessica veta :P vi ska ju fira henne som fyller år på söndag. Sen ska vi till ett annat ställe som ja inte heller kan säga vad det är :P har fått order från dom andra :P jajjaaaa..
Sen får vi se vad som händer efter det, men mer än så är inte planerat^^ hoppas på ¨röjigt såklart :)

Här får ni en låt som får dom flesta på partyhumör, iaf jag! Jag har blivit en liten trancenörd på senaste tiden :P
Benny benassi is kiiiing!;D

 
Benny benassi-Change style

//cattiiis

DE KMR EN FORTSÄTTNING!!

Heii, ja kunde inte uppdatera igår för vårat internet funkade inte!!

iaf, såg igår i tigningen att det kommer en fortsättning på Twilight!!! Alla skådisar i ettan ska va me i tvåan så de är samma kille som spelar edward igen :D hihiii. och så gick ja och min mamma och köpte alla twilight böckerna, föutom fyran för den finns bara på engelska än så länge och ja orkar inte läsa på engelska för den va skit tjock! Ska börja med första boken "om jag kunde drömma", men ja vet inte om ja vill läsa dom andra böckerna för då vet ja ju vad som händer i filmen sen. Dagens i-lands problem. Min syster har inte sett filmen än och vi fick med en biocheck när vi köpte böckerna så ja ska gå och se filmen igen med min syster. Men den är så grymt söt att ja måste se den igen!!! :)

sötnosar<3

Ikväll ska vi fira Jessica,så vi ska inte till stan och äta. Myssigt, fast ja e skit trött just nu så ja ska försöka sova lite innan ja åker in till stan.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll och heja på Robin och Kevin i Idol ikväll!!!
Btw, ja vet att alla mina senaste inlägg har handlat om Twilight och de kanske är lite tråkigt för er som inte sett filmen och inte vet vad jag pratar om, men gå och se den då!!!!! :)

<3Cecilia

movieday :)

Heej, jag har inte haft ork att skriva fören nu idag. Jag har varit lite små sjuk sådär, och rätt trött av mig. Både igår och idag så var jag hemma från praoen, igår åkte jag hem till min mamma och tog det lugnt. Och efter någon timme kom Adam hem och tog hand om mig :) Vi började kolla på en skräckfilm, som Cicci hade rekomenderat. The Blair Witch Project, vi kollade inte klart på den men det vi såg tyckte jag iallafall var läskigt! Jag som normalt sett inte gillar skräckisar för jag är  så otroligt lättskrämd och har lite för bra fantasi ska verkligen inte se såna här!
När jag skulle lägga mig igår kväll (ensam !) var jag rätt rädd faktiskt, och vi hade inte sett klart på filmen liksom. Det läskiga hade just börjat ;) Men det är iallafall 3 ungdommar som springer runt i en skog med egna videokameror som ska filma en dokumentär och Blair häxan, och så börjar det hända massa saker. Creepy as hell! :O

Idag har jag legat och kollat på två filmer, först 3.10 to Yuma, med Russle Crowe. Han är en av mina favorit skådespelare, så sjukt jävla bra, vilket även filmen var, så den rekomenderar jag :) Den andra filmen heter Notting Hill, är det någon som känner igen den ? ;) Jag tror att jag aldrig  har sett hela på en och samma gång förut, utan jag har hoppat lite i den filmen, men den var ju jätte bra :)

Nu känner jag att jag inte pallar kolla mer på film för idag, ikväll ska vi ju ut och fira Jessica med lite överraskningar ! Så jag får väl ta och vila upp mig så att jag orkar vara med ikväll, för det blir nog sjukt kul :D

Skriver lite senare förmodligen, men tills dess. Ha det så bra :D
pusspuss Plarsen

Sean banan!!

de e bara ja som uppdaterar den här bloggen idag verkar det som :P
Ikväll äre då dans dårå.. Visste ni att jag har Sean Banan (Sean Samadi) som danslärare?? ;D ni vet han som är känd från Floor Filler?? haha visste faktiskt inte vem han var innan jag börja dansa. Men han är nog den skönaste killen jag nånsin träffat! Alla garvar fan ihjäl sig på varje danslektion :P ibland gör han så man tappar koncentrationen till och med, låter bra va? :P Här är en video som han är väldigt känd för , för sitt sjuka beteende :P pissa typ på mig när ja såg den första gången xP



//cattis

chiilll

tjohoo !:) nu ligger ja hemma i sängen och glor på vänner ! fick sluta praoen vid 12 idag, aas skönt ^^ Senare idag ska jag in till täby igen och shoppa lite och sen åker jag in till stan för att dansa, like every thursday ^^ det var så jävla kul sist så ja e riktigt taggad! hoppas på porrdans, haha ;) Nu ska jag kolla in lite victoria secret underkläder på nätet, när jag är i New York ska jag lassa hem massa sexiga undisar därifrån! ;D fan va de ska shoppas där asså! är där två nätter (mellanlandning) sen bär det av till Jamaica! :D fiffaan va naeejs!!

     
Här i sanden ligger jag snart me en pina colada i handen, jealous?? ;D

slem o klem //cattis

Im Back!

Nu är jag hemma och jag ska nu laga middag till mig sjlälv. eller jag kom hem för nån halv timme sen från Jensen Norra. Tycker fortfarande den verkar skitbra! Men den känns verkligen inte som en skola! Snarare som ett stoort kontor, men det är ju det som e meningen :) jag har nästan bestämt mig helt för Sam Ekonomi, vilken skola jag än väljer, helst  internationell ekonomi, och det ahde dom här på jensen också! ska på öppet hus på jensen västra också och kanske södra. får se får se... nu ska ja äta sen plugga en timme (!!!) och sen sussa. usch ja e så jävla trott!

GODNATT ! //cattis

rea, rea, rea,

Det enda jag gjort idag, och då menar jag verkligen det enda, har varit att sätta ut rea lappar på skor. Så jag är lite less på det nu, konstigt nog. Så det är väl inte så mycket mer att berätta om den dagen på praoen då..

En sak jag kom fram till under dagen var att jag inte skulle åka till jensen ikväll, jag varken orkar eller har med mig mamma. Hon är borta, som vanligt ;)
Så jag ska vara hemma istället och plugga.. Fastän jag verkligen inte orkar, jag har känt mig lite små sjuk idag. Så jag är inte på så bra humör, och jag orkar i princip ingenting.
För tillfället vill jag mest lägga mig i sängen bredvid min älskling och sova. Jag pallar inte göra något annat..

Visst är jag jätte positiv? ;) Hah, jag orkar inte ens försöka :P Nu kom orkar igen. XD Aja, jag ska sluta skriva nu för jag *piiiip* inte mer.. XD
Hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har, så hörs vi nog senare. Om jag *piip* det vill säga ;)

pusspuss Plarsen

gonatt

Är så sjukt trött just nu, ska kanske på öppet hus på Jensen norra om ja orkar. Men just nu känns de som att ja bara vill ligga i min säng och kolla på twilight (om vi ändå hade den filmen!!). Ska pigga upp mig me lite trailers från filmen :) Och ni som inte sett den, GÅ OCH SE DEN!! Den är så sjukt fin åhhhhh!!! Helt underbar film och edward, yummie!!! ;) Den är inte alls lika töntig som alla andra vampyr filmer, den är bara så braa!! Den slutar bra också inget sorgligt dåligt slut, den slutar fint och lyckligt :D




<3Cecilia

Good Morning!

Om en halvtimme ska jag åka till praoen, senare idag ska jag till Jensen Norra för öppet hus:) ser fram emot!
Jag upptäckte en gammal låt som e så otroligt fin! Den Robin sjöng på Idol i fredags. Hade heeelt glömt bort den låten men här får ni den! :) Mysig att vakna upp till ;)

 
Sting-Fields of gold

pusspuss//cattis

edwaard<3

Har precis kommit hem efter att ha varit på bio, såg twilight. Så sjukt otroligt bra film att ja seriöst fan önskar att de fanns vampyrer på riktigt, aa om alla såg ut som edward förstås ;) Ska inte förstöra genom att berätta filmen för er som vill se den, men ja rekomenderar er verkligen att gå och se den!!! Har också vart på öppet hus på Jenen södra, men de va tyvärr en stor besvikelse...

Puss och godnatt ska drömma om edward nuu<3
<3 Cecilia

jag är kär!!!


MIN DAG IDAG

JAG HAR NAMNSDAG IDAG KOM JAG PÅ NU, GRATTA MIG! ;D dock vare Katarina med K. skittråkigt jag vet, Catharina ska de va!! :D


gå och lägg dig kvinna,

Jag har för mig att jag sa för någon timme sen att jag skulle lägga mig vid 9, nu är klockan kvart över 9. Men ändå sitter jag vid datorn fortfarande, amazing...! Fast jag har lyckats äta middag och gått ut med Purko iallafall, alltid något.
Fast något som är lite läskigt angående hunden är att jag har stängt in henne i hennes bur för att hon ska sova, men det låter ändå som om att hon traskar omkring i vardagsrummet.. Scary ! :S

Nu är jag faktiskt riktigt trött, men det är jobbigt att behöva slita sig från datorn. Jag hittar alltid nya saker att göra där ;)
Till exempel att titta på skor (som om att jag inte gör det tillräckligt på praon XD), min favorit sida är asos där har de ett stort sortiment för helt okej priser.
Ett par skor som jag verkligen har snöat (hehe.) in på är de här under. I varje nyhetsmejl från Asos finns de här med, och för att göra allt lite värre har Adams syster ett par sjukt snygga som liknar dem. Jag frågade var hon hade köpt dom, men hon sa att det var länge sen och att det var i Din Sko eller liknande. Jag vill verkligen ha ett par, men jag måste först få ihop lite pengar, och om jag fortsätter med mitt mascara köpande kommer jag väl aldrig få tillräckligt mycket pengar. ;)
ASOS Leather Heavy Gladiator Sandals De här kostar 721 kr, vilket alla (jag) inte har i bakfickan.. Tyvärr :P

Nu ska jag gå och lägga mig, och nu menar jag det verkligen ;)
Godnatt allihopa : ) pusspuss Plarsen


"danderyyyd dårå"

hej hej, här sitter jag och sminkar mig hihihihi... nejmen gud nu måste ja sluta fåna mig hihi.
Nu har jag precis varit på öppet hus i Danderyds Gymnasium, det var skitbra! :) stoooor skola me myyycket bratiga elever ;) trodde det var en myt att danderyd bara hade massa snobbelever o skit. men se där , det verkar inte bara vara snack.. ;) nemen nu ska ja inte dra alla över en kam, men typ maassor av iaf killarna hade massa hårgele, lacostekläder.... yeah you name it, inget fel vill jag påpeka :) men den skolan verkar bra! Funderar på SPIE (sam internationell ekonomi) eller SPIS, (sam internationell sam). I SPIE är det mycket engelska, jätte bra eftersom så fort jag slutar gymnasiet så ska jag fly från Sverige så fort som möjligt ;P sen är det eget företagande redan i tvåan, och i trean är det tre veckors företagspraktik i LONDON!! NAJS HUH?! eller så blire bara Sam ekonomi. att gå inrikting ekonomi är sjuukt bra till senare i livet !^^ jajja, nog med danderyd. IMORGON ERE JENSEN :D ska bli as intressant faktiskt :P har hört massa bra om den skolan :) hört att erica och cicci också ska dit, så tre recensioner blire imorgon kväll då kanske:)
Ha de Gött! //cattis

Lekte lite med kameran innan jag drog till "jobbet" imorse, höhöö! Asså kolla in röran på mitt golv! :O dags för storstädning snart.. eller nån erbjuder kanske? av manligt kön och helst NUDE. tacktack ^^

hundvalpsvakt

Nu sitter jag hemma hos min pappa och vaktar hans hundvalp. En kompis till mig kallar den Purko (fråga inte varför :P) så nu har även jag börjat kalla henne Purko.. XD

                                                        Jag och Purko :)

Jag råkade försova mig lite imorse så jag kom till praoen först kvart över 12 (a) Adam försökte få upp mig när min klocka ringde men jag orkade verkligen inte gå upp då. Kvällen innan hade vi skottat bort snö från vår uppfart, och jag lovar det var en hel del! Sen fick jag mata de två kaninerna och sen var det inte mycket kvar av den kvällen..
När jag och Adam satt på bussen imorse, som skulle ta mig till Arninge och Adam hem till sig, så träffade vi både Simon och Camilla (som kom på Purko btw).

När jag väl kom till Skopunkten så fanns det inte så mycket att göra först, jag gick och plockade med skor mest. Men senare så skulle vi sätta upp nya planscher i butiken så då fanns det att göra!
Under min lunchrast gick jag och köpte två nya mascaror på Kicks, en från Loréal Paris som heter Volume Collagene, och den andra är från Lumene och heter Blueberry Volume mascara. Egentligen behövde jag inte dem, men det var special pris på båda och jag har planerat att köpa dem ändå. (a) Även fast jag köpte en ny mascara förra veckan, men man kan väl aldrig få för mycket.

Jag är väldigt trött nu, så jag ska satsa på att lägga mig rätt tidigt ikväll. Äta middag, ut med Purko, duscha och sen lägga mig vid 9.. Det skulle jag verkligen behöva!
Men vi hörs förmodligen senare :) pusspuss Plarsen

[EDIT: Bild tillagd.]

I get him hot show him what I got

Heeiii myssungar :D

Min dag har varit huur bra som helst! Hann kolla på film, mysa och duscha innan jag åkte ner til centrum och åt lunch. Sen efter att jag ätit hann jag shoppa lite, fick bland annat min drömväska som jag gått och suktat efter i fler veckor av mina gulliga mami!! Sen praoa jag från 3 till 7, de va iofs ganska segt. Det va sjukt lungt, men ja praoa ju i en klädesaffär så ja va glad ändå hade ju massa tid att kolla på alla kläder :) Åt donken till middag så nu känner jag mig som ett fetto, men ajja och nu är de dags för färjan.

och cattis NEEJ DEN ROSA DESIGNEN ÄR SKIT GULLIG AND IT STAYS!!!!<3

Fick lite tråkigt så ja började prova alla kläder i butiken.

Blev fan lite sugen på att köpa den här snygga rosa saken ;P

<3Cecilia


mö?

Är det bara jag som tröttnat rehjält på den här rosa designen? :O cattis want some change!

Deckad...

Tjena snyggingar! Nu är jag hemma från min första dag på praon, och jag är minst sagt slut. Jag och Jessica har jobbat i 7 fucking timmar!!  Vi praoar i en möbelaffär i täby och ja trodde det skulle vara helt ok, men rätt trist faktiskt. Det började ju såklart med att ja kom 20 min försent pågrund av snöstorm och att tågen var inställda så mina bästa vän Ersättningsbussen kom istället :) asså när jag gick ut från dörren imorse sjönk jag ner med till knäna i snön! sjukt mycket snö!! iaf, dagen var lång och seg. Jag låg i vibrerande sängar och fantiserade mig bort ;) haha! sen mot slutet blev dagen jobbig och händig. Vi skulle ner i lagerutrymmet i källaren och vi var ju övertrötta och då blev vi as flummiga och helt störda. sen är vi så dumma också så att grejjen vi höll upp dörren med halka iväg så dörren slår igen och vi är instängda. mm skitkul. så vi står där och bankar i miljoners år och sen så beger vi upp för trapphuset och kommer ut på en anann sida av täby centrum som gör att vi får springa hela vägen runt centrum i snöstorm med tunna tröjor för att komma till butiken igen. sen var det tillbaks till arbetet igen. USCH! men annars var den lite kul :P Nu ska jag bara lägga mig i sängen och dö ett tag. eftersom jag nu tröttnat ut er av min långa prao berättelse så bjuder ja på en låt, med ett gryyymt band! ja kommer bjuda på massa rock (men inte bara) här i bloggen, like it or... die! :D
Avenged Sevenfold-Girl I Know


SMACK!!!//cattis

hello snow,

Jag hann inte skriva ett inlägg imorse, jag hann bara klä på mig och fixa mig snabbt. Jag som hade tänkt att jag skulle äta frukost innan jag började, men det hann jag ju självklart inte eftersom att bussarna var inställda och försenade. Jag fick sitta och vänta på en buss i 40 minuter, som aldrig kom.
Det gick iallafall jätte bra på praoen, det finns så mycket fina skor! Jag fick plocka upp varor som hade kommit på morgonen och ställa ut den i butiken, fick massa beröm när jag ställde iordning allting. Sånt är alltid kul :)

Efter praoen skulle jag hem till Adam för att hämta alla mina saker och lämna nyckeln jag lånade för att låsa imorse.
Först tänkte jag ta en buss som skulle gå direkt hem till Adam, men när den inte kom så hoppade jag på en annan buss som gick till Täby. Där köpte jag mig en Chai Latte och gick sen till tåget, som tur behövde jag inte vänta på bussen i centrum utan den stod där när jag kom. Tillskillnad från Adam som fick vänta i 40 minuter, vilket kanske inte är det roligaste i det här vädret.

Nu ligger jag i soffan hos Adam och kollar på tv med hans syster, medan han själv är ute och byter till vinterdäck på hans mammas bil.
Det är tänkt att han och jag ska åka hem till mig, men vi får se hur det blir med det eftersom bussarna inte går att lita på, och man vill ju inte bli stående ute nu..

Jag hoppas att ni alla ligger hemma och kollar på tv eller en bra film, har en kopp varm choklad i handen och njuter av vårt vinterlandskap, även fast det kan vara lite jobbigt med snö upp till vaderna ;)

pusspuss  //Plarsen

robin b <3


Godmorning sunshines

Heii <3
Ja sitter och kollar på nån actionfilm i pyjamas och dricker varm choklad med grädde. Dom flesta äter väll lunch ungefär nu och ja har precis ätit frukost, hihii. Skulle verkligen inte ha nåt emot att hade såhär varje dag! Idag praoar jag 15-19 och innan de ska ja ner till centrum och äta lunch, fast de är nåra timmar kvar så nu tänkte jag bara ligga här i soffan och mysa i nån timme innan jag börjar göra mig iordning. För de tar ungefär en timme för mig att få mitt hår riktigt rikigt riktiiigt platt med plattången (för er som har undrat hur lång tid tar). ;)

Hörde också att mina små lovers robin och kevin va på samma julmarknad som plarsen, de va ju myss.

Måste gå ut me min hund i snöstormen nu, hoppas ni får en mysig måndag vi hörs senare!
<3 Cecilia

Äntligen får jag använda min älsklingar UGGSEN<3<3

typ godnatt,

Nu ska jag alldeles strax lägga mig, men först ville jag slänga in ett godnatt inlägg :) Lägger in en video också, texten stämmer in väldigt bra på mig och en vän... Ni får väl lyssna och se vad ni tycker.
Så sov så gott allihopa, vi hörs imorgon :) Godnatt! //plarsen



ÅÅHHH

Asså jag funderar lite på att stänga av erica från den här bloggen för jag blir bara så avis när jag får höra allt gulligt hon och Adam gör hela tiden. Buhuuu jag vill också! :P haha ja kanske överdriver lite men jag är i en sån period nu! :P

Det här blir nog mitt sista inlägg ikväll. Eller det vet man ju aldrig, nu när ja o dom andra bruttorna skaffa den här bloggen vill ja skriva hela tiden! :P Så är det ju när man är nybörjare på saker o ting.

Ni glömmer väll inte att jag, Cecilia och Erica har varsin kategori här till höger i menyn. Så om ni t.ex. bara vill läsa mina inlägg så klickar ni på Cattis, fiffigt va? ;D

Nu när jag ändå lärt mig hur man klistrar in youtube-videosar så tänker ja fortsätta med det även nu. Ni kan räkna med att ja kommer göra den här bloggen lite till en musikblogg, eftersom ja äääälskar musik, men vem fan gör inte det? ;)Här får ni en riktigt jävla bra låt som spelas mycket i min iPod nuförtiden. ^^
Ha en fortsatt bra söndagskväll!


Trapt-Who's Going Home With You Tonight

//cattis

julmarknad på gröna lund,

Hejhej!
Nu ligger jag hemma hos Adam i hans säng och skriver, vi kom precis hem från Gröna Lund. Vi hade fått VIP biljetter (alltid VIP nu förtiden :P) till julmarknaden på Gröna Lund, där det serverades glögg och pepparkakor. Det var jag, Adam, min femåriga bror, mammas ex (som jag fortfarande umgås med) och hans bästa vän som åkte dit. Först fastnade vi där de serverade glöggen och pepparkakorna, där gav dom också ut gratis cola. Jag lyckades få med mig 6 stycken cola flaskor ut därifrån, jag gick och tog lite då och då. Allt som är gratis är gott :)
När vi lyckades dra oss vidare så gick vi till skridskobanan, där vi lånade skridskor och gav oss ut på isen. Jag trodde faktiskt att det skulle gå rätt bra, eftersom att jag hade åkt förra veckan i skolan. Men icke ! Adam som inte hade åkt på ungefär 5 år var dubbelt så bra som mig, minst. Jag skyllde på isen och på att mina skidskor var för stora och dåliga, men jag tror faktiskt att det låg lite i det. Jag åkte jätte sakta och kunde inte bromsa, så när Adam tog tag i mig och började åka runt med mig snabbt blev jag lite smått rädd, fast jag garvade mest ändå.

Efter att vi visat våra konståknings konster för alla andra så gick vi vidare till lustiga huset, och sen tog vi en tur runt alla små bodar där själva julmarknaden var.
Det började bli kallt när vi hade gått omkring där ett tag så vi gick till Scandic Hasselbacken (stammisar på Scandic? :P) och åt en god middag som bestod av hamburgare. Efter det tog vi bilen hem och jag hann packa lite grejer och sen for vi hem till Adam. Och där ligger jag nu :)

Imorgon har jag prao, på Skopunkten så jag börjar först klockan 10. Vilket betyder sovmorgon i massor!
Nu kom Adam och la sig här bredvid, så nu jag ska pussa på honom istället. Slänger kanske in ett till inlägg ikväll. :)

pusspuss //Plarsen



Pluggat färdigt!

Hallå där, Pattis här! :) Nu är jag klar med en av mina debattartiklar. Jag måste säga att det var faktiskt lite kul! :O Jag skrev om manlig plastikoperation och utseendefixering. Haha låter ju inte alls ytligt ;) nejmen först kollade jag på ett helt debattprogram på datorn om jusst det här, där bl.a. Blondinbella medverkade i. Jag märker nu att jag gillar det här med debatter. Det satt jag och Ullis och pratade om förut , haha. vi och våra seriösa samtal ;) Nått man ska satsa på kanske? Nä först blire såklart bartenderskola på Mallorca efter att ja gått ut gymnasiet, sen får vi se när debattyrket kommer upp ;)

Asså en helt sjuk grej, jag har fortfarande träningsverk i nacken efter dansen i torsdags (eller man kanske ska säga porrdansen). Ni som inte vet det så går ja på dancehall varje torsdag på "Marikas" dansstudio i Stockholm. Så sjuuukt jävla kul! Ni som inte vet vad dancehall e så får ni kolla upp det själva, men det ären slags jamaicansk dans.höhö. I alla fall, vi gjorde bl.a. ett slags dancehallsteg som heter "Dutty wine", ja de låter ju som "Dirty wine" och det är precis vad det är .:P Det är skitsvårt att förklara men man slänger med håret i "cirklar" medans man wine:ar med kroppen :P

här är  dancehall-låten vi dansa till, as skön tycker ja! ;D Fast videon e as ful!:P Dom Dutty wine:ar "0:46", så då kanske ni förstår my pain! :(
 
Tony Matterhorn - Dutty Wine
//Cattis

myss

ahhh, man blir inte alls avis på plarsen och hennes boyfriend neej inte alls!!

Idag har jag verkligen inte gjort nånting alls, ingeeet alls. Och ja glömde plugga!!! Men ja va lite duktig och tömde diskmaskinen och så va ja ute me min hund, hon älskar snön och va helt galen när vi va ute. Ska åka och träna om typ en halvtimme så ja måste gå och och byta om till träningskläder nu. Btw nåt som är sjuukt skönt är att jag praoar nästa vecka och imorron börjar jag KLOCKAN 3!!! Det betyder att jag får typ 5 timmars sovmorron :D


Hoppas ni haft en bra helg
<3Cecilia

på ciccis beställning,

Eftersom att Cicci bad om att få veta mer detaljerat om vad som hände i fredags, så kommer det här inlägget handla om det.
Men först, hoppas ni hade en trevlig lördags kväll, för det hade jag. Var med lite trevligt folk och satt mest och pratade, och så klart var vi ute och puttade ner varandra i snön.

Men iallafall till fredagen, först så hämtade min pojkvän och hans mamma upp mig hemma. Då hade jag bytt om till lite finare kläder, sminkat mig och packat, helt ovetande om vad som skulle hända.
Vi började köra mot stan och jag var jätte över speedad och kunde inte sitta varken tyst eller still. Efter ett tag började jag känna igen mig, vi körde bredvid alla stora Silja Line båtar och körde mot där dom förut hade Idol. Jag började ana lite vart vi skulle, och när vi var väldigt nära frågade jag om det var dit vi skulle. Men båda sa att vi inte skulle det, så jag började fråga vad som låg där nu.
Men det visade sig att det var Idol ändå, och det var inte slut på överraskningarna där. Vi hade tydligen VIP biljetter, vilket betyder att vi får gå in på ett speciellt område och få äta mat och träffa Idolerna.
När vi hade ätit och gick ut från VIP området gick vi förbi en jätte söt tjej, som jag sen kom fram till var Kenza.
Tyvärr åkte ju Anna ut, det var henne jag hejade på. Jag tyckte att hon skulle få vinna, men jag tror att det kommer gå bra för henne ändå.
Någon som var väldigt läskigt var att min pojkvän var väldigt säker på att Anna skulle sjunga "Over the rainbow" vilket hon gjorde också!
Men iallafall, när Idol var slut så skulle vi vidare, jag visste bara att vi skulle ta bussen till humlegården, men jag visste inte vad vi skulle göra sen. När vi hoppade av bussen gick vi in på 7eleven och köpte vi lite att dricka och sen gick vi vidare. Han sa något om tunnelbana så jag började tänka på var närmsta tunnelbana låg, vi gick emot Scandic Park och plötsligt sa min pojkvän att vi skulle gå in där. Jag trodde det var för att fråga om var närmsta tunnelbana låg.
När vi var inne så stannade han till och tittade på mig, jag fattade ingenting och han frågade om jag förstod något. Men jag stod som en frågetecken och han började ta upp några saker ur sin innerficka. Där i låg en hotellnyckel och jag förstod. Vi skulle bo på Scandic Park!
Jag ville skrika av glädje, men det var massa folk där och Adam, min pojkvän, skulle bara skämts över mig. Vi gick iallafall mot hissen och åkte upp till vårt rum. Jag var alldeles till mig och hoppade omkring inne i rummet och visste inte vad jag skulle göra.
Och det var min fredag kväll, iallafall det ni får veta ;)
pusspuss, Plarsen


God morgon, god morgon..tralalllaaala....

Ja glad är jag för se så najs väder det är ute idag! ;D Snön ligger kvar, och det är strålande sol! haha. Fast jag vill forfranade inte gå ut, too cold!

Trots att jag var pist igår för att det inte hände något kul, så blev det mysigt ändå. Det blev filmkväll med syrran (som också heter Cissi btw) framför tänd brasa och en massa gött. Mycket tjejsnack om killar osv, alltid kul. Såg filmen Step Brothers, fasen vilken skön film asså! haha ni måste se den! :P Alltså denna helg blev chill, förra helgen blev ju väldigt party så det var helt ok ändå :)

Idag äre söndag dårå, min söndag består av att gäsa fast i min säng, kanske plugga lite också, mucho fun, I know.. Men nu har vi två veckors prao framför oss så jag måste plugga för att inte halka efter lixom. Måste ju komma in på Jensen!!

Ja fyfan de va de. mer update senare folks. Allahaismarladik! //cattis


söndag

Gomorron gomorron :D

Sitter och äter frukost och kollar på sex and the city filmen, loove it! En av dom bästa filmen som gjorts enligt mig!! Har inte så mkt att skriva om egentligen, måste plugga hela dan idag. Lr ja måste typ plugga dygnet runt en hel vecka för att nå upp till mina mål men ajja. Btw, ere bara jag som vill höra om plarsens tvåmånaders firande?? så sjukt gulligt av adam!! :)

Hoppas ni får en bra söndag :)
<3 Cecilia



Now Im pist!

ÅÅÅHH ja blir så trött! Ingen, och då menar jag INGEN ska ut ikväll! alla festade tydligen igår och är bakis och trötta och inte orkar lyfta ärslet ur sängen verkar det som. Hallå man kan gå ut två kvällar i rad! ni förstör ju för t.ex. mig som inte festade igår, som vill ut! :P torrbollar... Från och med nu ska jag alltid festa på fredagar så jag inte hamnar i den här sitsen igen:P.hoppas nånting händer iaf. Ha en bra kväll allihopa :)

//Cattis


kusin

Heiii <3

Kom precis hem efter att ha varit och träffat min gullige kusin. Han är är verkligen allt annat än normal ;) han satt och prata me sina pokemon kort, han fick ont av att slå på en kudde och han frågade lampan varför den stirrade på honom!!! ja blev lite orolig men sen kom ja på varför han är som han är , HAN ÄR SLÄKT MED MIG OCH MIN SYSTER ;D Har inte gjort så mkt mer idagl, har typ vart skit trött och vill egentligen bara sova nu men vi får se vad som händer ikväll. :)
Min söta kusin och syster och lilla jag ;)

<3 Cecilia

Förlåt mig snön

Jag tar tillbaka det jag sa förut, snön is beautiful! kolla bara in den här bilden jag tog from my sweet window, alldeles nyss. Med vattnet och allt! Fabulous!




Jag har nu hört om plarsens två månaders firande igår och jag blev seriöst rörd! :P Så sjukt mysigt det måste ha varit! Jag sa ju att de skulle bli hotell! ;) Adam är ju en riktig romantiker :)

puss o kram //Cattis

plarsen here,

Hejhej, det här är då även mitt första inlägg på vår nya blogg. Jag heter Erica, men kallas plarsen, så att ni alla vet så är det en och samma person då ;)
Jag skrev blogg förut, fast då var jag ensam på den bloggen. Men nu gör jag ett nytt försök igen ;)
Jag har precis kommit hem från stan, (stockholm) och är riktigt seg faktiskt !
Jag och min pojkvän firade två månader tillsammans med att gå på idol, vilket passade väldigt bra eftersom att det var kärlekstema. Efter det tog vi bussen till Scandic Park och sov där. Allt hade han hållt hemligt så jag visste inte om någonting, allt jag visste var att jag inte skulle sova hemma.
Jag hade en sjukt rolig kväll, och det kunde inte ha blivit mer perfekt.
Imorse gick vi omkring i stan i snön och drack chai latte och köpte lite kläder. Blev en pennkjol från JC för mig.

Eftersom att båda mina kära vänner har kommenterat snön vi har fått i stockholm, ska även jag göra det.
Jag blev överlycklig när upptäckte att det låg ett tjockt lager snö på marken, jag gillar när det är ordentligt med snö.

Igår kväll när vi kom till hotellet.


pusspuss //plarsen


"Cattis kan"

Nejj fan heller,  inte när det gäller bloggar! :O Nu har jag förstört designen,och nu kan ja inte ändra tillbaka! nu är den tråkigt vit istället för gulligt rosa som den var först.. Nu kommer cicci och erica lacka, ska nog hålla mig undan från dom ett tag... Ajja, de här är ju faktiskt första gången ja bloggar så de e ju nybörjartur för mig. Fyfan va de snöar, ysch! Hatar kyla, kan inte dom här 30 kommande dagarna svisha iväg så jag kan få sitta på ett plan påväg till New York och Jamaica nu??!! (a)

Ja, vad händer idag då? Nu innan kvällen ska jag nog ligga kvar i min sköna säng o kolla vidare på Vänner. hahah fan va lat jag eee ;) Har ju inte direkt någon lust att pallra mig ut i det här vädret! Ikväll får vi se vart jag förflyttar mig, hoppas på mågot riktigt röjigt! Igår kväll var jag ju faktiskt bara hemma, med tanke på att ja nästan deckade vid 4 :P skiit trött var jag!

Nu gott folk ska jag gå och fixa lunch, Adios! //Cattis Pattis

Edit: Nu har det ändrats tillbaka, *pust*

Heiii!

Gomorron och välkommen till vår nya blogg :D

Jag har precis vaknat och fick typ världens chock när jag titta ut genom fönstret. Det är ju sjukt mycket snö ute nu!!!!! myss myss. Ska klä på mig och sen ska ja kommr nog min lilla kusse hit, btw han älskar mig och ja e typ hans största idol ;) iaf han kmr säkert tvinga mig va ute i snön. snön är fin men asså det är inte speciellt mysigt att va ute i den!!

Eftersom att jag är den första som skriver nu så kanske jag ska berätta lite om våran blogg. Vi är tre som skriver, och den är inte speciellt anorlunda från andra bloggar förutom att våran e bättre ;)

Nu måste ja springa och klä på mig vi hörs senare.
puss Cecilia

Såhär ser de ut utanför mitt fönster <3
Såhär ser de ut utanför mitt fönster<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0