I´ll be fine

Heej, kom precis hem, vi har vart och åkt skridskor igen me min lilla kusin. Men den här gången va vi i domarudden och åkte på sjön. De va inte direkt nåt ja va sugen på att göra idag. Ja upptäckte att ja inte har nåra bra kläder för att va ute i snö, så ja satt där och frös innan ja ens fått på mig skridskorna. Sen när ja skulle resa mig upp för att gå ut på isen och åka lite så gjorde ja en ganska brutal vurpa igen. Men det är nog nåt fel på min balans, seriöst! Men de va ändå ganska roligt att åka skridskor när man blev lite varmare, sen efter åkte vi och köpte en ny säng till mig. Och nu har ja fått tillbaka känseln i fötterna så ja mår faktiskt ganska bra :)


//puss cecilia<3

Lyyyyx

Nu e ja på strålande humör! Mina föräldrar håller på att redan planera för nästa vinter-resa och det ser ut att sikta mot Anguilla igen. En västindisk ö och världens vackraste! Vi har spenderat 4 vintrar i rad där och vi är som förälskade i den ön! :P Det är så jävla fint och lyxigt och man känner sig som en kändis när man vistas där, kan också bero på att alla kändisar åker dit :) Vi har träffat på Brad Pitt, Jennifer Aniston, Courtney Cox och David Arquette på en nästan öde strand där. Sen spenderade vi nyår på samma klubb som kill bill stjärnan Uma Thurman, vi var på en mini strand tillsammans med Julian Moore, i samma veva såg vi Liam Neeson och Kevin Bacon.... jaa listan kan göras låång och nu skryter jag lagom mycket ;) Man skapar så fina kontakter där också eftersom människorna där är underbara!

















//cattis


Gratisklader.se

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=31741


Bli medlem via den här länken sötisar <3

I can´t let go

Heej, kom precis hem vi har vart och åkt skridskor i ishallen med min söta kusin. Fick höra att han tydligen va lite småmobbad av sina klasskamrater och de gjorde mig verkligen jätte lessen. Varför finns de massa äckliga elaka barn? va fan är deras problem? Min söta lilla kusin, ja blir så jävla arg när ja hör att barn håller på så. Vi ska lära våran kusin lite grejer så han kan slå ner dom äckliga ungarna, visst låter de bra! :) Iaf de va ganska kul att åka skridskor även fast ja va helt dööd. Jag lyckades självklart ramla när ja står och håller i mig i kanten, ja undrar hur fan ja lyckas ibland!! Ja håller i mig men ändå ramlar jag, och ja gjorde illa min rygg och mitt huvud, men min syster spydde nästan av skratt och min mamma ställde sig och tog kort när ja låg och grät/asgarva på isen. Tack liksom!!

Ikväll ska kanske ja och plarsen på fest, annars ska ja nog bara sova och kolla på lets dance ikväll.
Pusss Cecilia<3



Söta kusin och syster<3

It's gonna be ok!

Fredag idag! "Mötet" gick bra så jag känner mig någorlunda lugn. Kollade runt lite efter sommarjobb också och det ser ut som att jag har goda chanser! Jag tittade iof bara in på ett café som jag var intresserad av att jobba på och ja har goda chanser som sagt :) Det blev ingen yoga för mig, tydligen hade dom bytt tider så det krockade med mina andra planer, mycket synd. Det hade varit intressant att gå på den där sekt-yogan faktiskt :P Såg att Erica ska träffa Tove idag. Gud va kul, henne har jag inte heller träffat på skitlänge! Jag, erica och tove var som oskiljbara när vi va yngre :P Hon är iaf super gullig! Nu ska jag sätta mig och plugga, ni märker kanske att ja typ skriver det i varje inlägg att jag ska plugga men ja kan säga att det behövs! Jag ska höja mig massor!

ha en bra fredag! //Cattis

I die for you

Heej! Jag har inte sovit så bra inatt, eller jag har sovit jätte konstigt iallafall. Jag och Cicci la oss vid 4 efter att ha druckit varm choklad i min säng (inget spill den här gången Cicci, bra där!) och haft det lite för roligt. Vi var lite övertrötta när jag spårade och började skriva ett inlägg som aldrig ska ut i den här bloggen :P Cicci skulle ju  vakta sin kusin idag så hon åkte hemifrån mig väldigt tidigt imorse, jag var inte riktigt vid medvetande och kommer bara ihåg att hon gick ut från mitt rum och sa hejdå :P

Idag ska jag träffa min barndomsvän Tove, vi har inte träffats på sjukt länge så det ska bli väldigt roligt att träffa henne! Vi måste först åka och hämta min bruuuur på dagis, och sen ska vi nog hem och hitta på något.
Jag ska försöka att fixa mig lite nu, och byta kläder, det blev en jätte tråkig men väldigt mysig outfit.

För det första, jag saknar mimmi jätte mycket :( och för det andra, HEJDÅ :D
<3plarsen

Jag har på mig mina nya örhängen idag! :D

ohh snaap

Heej, jag äger typ min åttaåriga kusin på att kasta boll, OHH SNAP! JA e fett duktig, hahaa.
Måste springa och mobba honom lite nu för han e dum mot miin hund.
pussss<3

Hahaha!

Var inne på den här sidan http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/Transformer/index.html,  där man kunde göra om sig själv och se hur man skulle se ut som t.ex. en gamling, afro, kinesisk.... och massa andra! skit kul! Såhär blev mina resultat!

Orginalbilden:



Såhär skulle jag då se ut om jag var...

En kärring eller en bebis:


En apa eller en afro:


Ett fyllo eller maskulin: 


Är det bara jag som tycker det eller blev jag inte super söt som apa? ;D En Blondie-apa lixom, sjukt sött ! Eller nu när jag kollar igen så ser jag faktiskt lite creepy ut , alla dom här bilderna va vääldigt creepy och jag vet inte om jag vågar åldras när jag kollar på den första bilden! :O euuuuw!

//cattis

Skönaste låten right now! :D


Basic Element - Touch you rght now

//cattis


me love me

Jag kände mig typ halv död inombords idag, vet inte vrf de va vääldigt jobbigt. Men de blev lite bättre efter att ja fått min älskade hallon kardemumma (spiskummin) muffin och så fick ja träffa lilla plarsen. Va typ en vecka sen ja träffa henne, men nu fick ja älta alla mina problem för henne sen visade hon mig affären ICE, seriöst bästa smyckesaffären nånsin. Jag hittade ett armband ja letat efter i typ ett halvår fr TIO KRONOR! Sen hitta ja skit snygga örhängen på ur och penn och ett gulligt halsband på glitter.

Ja och erica satt och garva åt hur dumma vi va som helt ärligt trodde att en kille va kändis. Men sen e vi ju inte världens smartaste, hihi. Just nu sitter ja och väntar på att plarsen ska komma hem till mig, sen ska vi äta lite och så får vi se hur kvällen blir. Kanske ringer vi hit vår favvopojk? Lr så drar vi till solletuna ;)

Nu måste ja mata min stackars svältande hund, hon blev dessutom dissad av hennes pojkvän idag.

Pussinuss sötnosar <3



Hello again!

Heej allihopa! Ser att ingen har haft lust att uppdatera bloggen förutom Erica, tur att nån bryr sig om er läsare ;P Jag har bara inte haft någon större lust att blogga, funderar på att sluta efetrsom knappt har tid och när ja har tid så orkar ja inte, låter inte som någon riktigt bloggerska inte...

Hörde nyss låten Hot and cold på radion och det enda ja börjar tänka och göra är dansen som jag var på med cicci här om dagen på friskis&svettis. haha det var nog den flummigaste dansen ever, dansen till hot and cold med katy perry va så sjuukt ful, asså man undrar ju hur gamla dom där instruktörerna tror vi är! :P men man fick sig ett gott skratt iallafall ;) men jag föredrar då Dancehall myyycket mer !

Det kasnke var mig poliserna åkte ut och letade efter, som erica berättade om i tidigare inlägget. I'm soo confused right now för ja ska på ett mysigt möte imorn vid lunchtid som ja ser sååå mycket fram emot! Noooot! :/ men aja det går säkert snabbt och efteråt hoppas jag att ja e lugn igen :) Efter ska jag på Yoga med Ullis, eller det heter typ n¨ågot konstigt men det är en slags yoga iaf. Ullis ska göra ett skolarbete och skriva om just den yogan så ja ska följa med henne o prova på det. Det verkar vara skit mysko och läskigt för hemligheten med den yogan är att när man sen ska lägga sig ner och meditera så börjar dom hypnotisera en och typ säger "Buddhismen e bra" o massa grejjer.. alltså dom försöker få en att bli buddhist! det står inte på hemsidan eller något för då skulle väll inga gå dit antar jag. Så det gäller att vara jävligt vaken så man inte blir buddhist, inte för att ja inte gillar den religionen, det e ju typ den bästa egentligen.

På lördag blir det plugg plugg och återigen plugg och på kvällen blir det antingen bio med Mr X eller träff med Ullis igen. Det får vi se senare :)

Kan slänga in en låt också när ja ändå håller på.. The Kooks har blivit en av favoriterna nu :) Jag har blivit lite "Indie" av mig på senaste tiden :P


The Kooks - Always where I need to be

//cattis

Ice, poliser och sockerkakor :)

Nu har jag precis kommit hem från stan, det var väldigt mysigt och vi satt och pratade massor på ett jätte mysigt espresso house. Självklart blev det en chai och så blåbärspaj, bara för att det rimmar och är så gott.
Jag skulle visa Cicci affären ICE där de säljer massa smycken. Det är mycket skit som finns där men det finns också några riktiga guldkorn. När vi kom dit såg vi att det var 10 kr för alla smycken så då var det bara att shoppa loss. Jag köpte ett par örhängen och ett armband. Jag har massa smycken från ICE för det är ju alltid så sjukt billigt så det är ju svårt att inte plocka på sig allt fint man hittar. Men jag är iallafall nöjd med mitt köp ^^

Idag var alla poliser helt spårade, det åkte omkring hur många som helst och flera stycken verkligen kollade in mig och Cicci som om att de bestämde om de skulle arrestera oss eller inte :P Det var lite små creepy men vi lyckades ta oss igenom stan utan att bli infångade av några poliser.

Jag har verkligen fastnat för sockerkaka, jag äter det hela tiden och bakar ny så fort den tar slut. Det är inte så bra eftersom att jag inte tränar så ofta. Så om jag ska fortsätta med att äta så mycket jag gör nu så måste jag börja träna. NU!
Nu ska jag äta lite sockerkaka (!!!!!) och så skriver jag lite senare :) pusspuss, plarsen


write girls, write!

Heei!
Idag kom jag faktiskt upp vid 9 och var pigg! Eller pigg var väl lite överdrivet men jag somnade iallafall inte om.
Nu håller jag på att fixa mig tills jag och Cicci ska åka, men det är först om en timme jag måste gå till bussen så det är lugnt. Jag såg just klart på ett avsnitt av Grey's Anatomy och nu har jag bara några få avsnitt av säsong 2 kvar :O
Något som är ganska sjukt är att jag fortfarande har kvar min träningsvärk i benen efter att jag varit och simmat, det var ju typ i söndags ! :O

Det blev inte mycket städning av mitt rum igår inte, istället hittade jag en gammal dagbok om jag skrev i för 4 år sen. Så det var grymt kul att läsa i den, sånt ska man spara och ha tills man blir äldre. Det måste vara jätte kul att läsa och komma ihåg vad man gjorde när man var 12 typ :) Egentligen ska man ju nästan börja skriva dagbok igen ;)

Nu tycker jag att Cicci och Cattis ska skriva lite i bloggen! Det är ju nästan bara jag som skriver, fyfy!
<3plarsen


dangerous




Ser ni hur farlig jag ser ut ? Bra då är syftet för den här kvällen avklarad så jag kan gå och lägga mig :)
Och som ni kanske märker så börjar jag bli lite för trött så jag är lite små wierd. Men sov så gott allihopa, imorgon måste jag upp i tid för då ska jag träffa cecilia och åka in till stan med henne :)
pusspuss, plarsen

you look so beautiful today

Hej!
Jag har precis spelat memory med min bror och ätit sockerkaka, och nånting säger mig att min bror tycker att jag är en riktig pain in the ass syster. Jag vann liksom på memory, shit och han kom bara två. Livet suger verkligen (; Så han sprang iväg och började gråta, men man kan inte vara sämst när man tydligen är väldigt bra (och tur-ig) på memory ;)
Nu tänkte jag att jag skulle passa på att städa garderoben och mitt skrivbord, en ledig kväll som den här skulle det vara en väldigt bra syssla.
Jag är väldigt trött, vilket är rätt konstigt eftersom att jag sov 10 timmar inatt ! Så jag funderar på om jag ska dricka en energi dryck innan jag börjar.
så ha det så bra, <3plarsen

chocolate rain

choooklad.. jag vill verkligen ha choklad. jag behöver choklad just nu.
fast det finns ju ett problem, jag har godislöfte till och med den 3 april, och det suger verkligen. Men jag får ju pengar för det så det är nog värt det ändå..
Mitt sug efter choklad kan ju bero på att jag inte har ätit något idag, och jag är hungrig helt enkelt. Men jag ska ner och äta nu så det blir nog lite bättre snart ;) Men efter maten har jag lovat min bror (och mig själv) att vi ska göra sockerkaka. Så lite gott får jag idag ändå :D


pusspuss, plarsen

girl night

Heej!
Igår kväll var jag hos en kompis som fyllde år så vi åt tacos och hade tjejkväll. Fast tjejkvällen "förstördes" när simon, pontus, tommy och tony kom dit ;) Då blev det en vanlig kväll bara :P Men jag hade väldigt trevligt och åt väldigt gott :D
I morse satte jag min väckarklocka på klockan 9 för jag tänkte att jag inte skulle sova bort dagen, men jag märkte att om man har varit uppe till 2 så är inte kroppen så taggad på att gå upp vid 9. Så jag stängde av alarmet och somnade om ;)
Så klart sov jag ju bort halva dagen också, som jag hade misstänkt. Men jag har ändå inga planer för idag så det gjorde väl inte så jätte mycket.
Så vad jag ska göra idag är helt oplanerat, men det kommer väl upp något :)



<3plarsen

Har du feber, lr är du alltid såhär het? ;)

Heej!

Idag har ja vart nere i centrum och ätit  lunch och kollat på bokrean. Köpte en bok som hette "Stora boken med Dåliga raggningsrepliker". Själv har jag ju riktigt bra raggningsknep ;) haha, men ja tkr sånna böcker e skit roliga. Vem kan motså en riktigt gullig replik som: Kan jag få ditt namn? Jag vill kunna berätta för tomten vad jag önskar mig i julklapp. Hiihhi.

puss <3

with a taste of summer

God morgon !
Jag har inte sovit så bra inatt, jag har vaknat och somnat och vaknat och somnat, ja ni fattar ;)
Men när jag vaknade vid 10 fick jag ett ryck och ville göra en fin frukost till mig och min älskling. Så jag gick ner och gjorde american pancakes, ett försök  till att göra Sirap pancakes men det gick inge vidare :P
Nu ligger jag i soffan och tittar på när Adam spelar skate, ett skateboard spel typ ;) Det spelas en låt som jag kopplar ihop med sommaren 08 för då var det massa folk hemma hos mig och spelade skate X')
Jag saknar verkligen sommaren, den känns så långt bort när man ser all snö som ligger utanför.. Men förr eller senare kommer den och jag får lite värme i Gran canaria snart :D



<3plarsen

love it.

Heej! Vi är inte så bra på att uppdatera verkar det som, men jag har inte haft lust och tid de senaste dagarna.
Idag har jag ingen bra dag precis, jag är sur, trött och på ett allmänt negativt humör. Men jag är ändå väldigt glad, för jag hittade en tröja när jag var i täby som är min nya kärlek :D Den är så sjukt skön, så jag funderar på att flytta in i den föralltid. Det finns bara ett ord som kan förklara den, perfekt :D Dock fick jag betala 400 kr för den -.- Men det var den värd :)


Ikväll ska jag nog stanna hemma, vi får se. Det känns som om att jag behöver sova tidigt och bli på bättre humör innan jag träffar nån ;) Men jag hoppas att ni får en bra kväll iallafall :)
<3plarsen

Lördaag

Hej sötnosar

Igår va vi hemma oss erica och sjöng singstar och kolla på gossip girl, skit mysigt :) Sen ville inte mimmi sova för hon skulle upp så tidigt så hon satt i ett hörn i ericas rum och spela the sims medans vi andra sov, haha lite muppigt men gulligt. Idag har ja spenderat halva dagen med beverly hills gänget, men tyvärr har ja sett klart första säsongen så nu måste ja vänta tills vi köper säsong två, buhuu. Sen skulle ja gå ut me min hund. då ramla ja i skogen och döda mitt ben två gånger!! :( Så nu sitter jag här och vilar mitt stackars ben och kollar på tv.

Pusss på er<3

homie night

Hello :D
Nu är jag ägare av världens finaste skor :D Jag köpte ett par 37or :O Jag blev lite chockad att 37or passade mig för jag brukar alltid få ha 38 och vi vissa fall 39or :O



Cicci, Cattis och Mimmzan är hemma hos mig och vi åt en god taco middag och nu är vi stående framför tvn och sjunger singstar :D
Men nu ska jag sjunga lite låtar så ha det så jätte bra allihopa :D
<3plarsen

Grattis Björn Gustafsson

Världens sötaste björnis fyller 23 idag!

http://tornberg.files.wordpress.com/2008/02/bjorn_1.jpg

Pussssssss<3


I´m happy

Mimmzans mini mini jonte har gjort slut me sin äckliga flickvän och mimmi fick hans nummer idag :D Lyckaa! Och imorn ska vi festa me våra minisar om de blir som vi vill ;)

Ska titta på The hills nu för lite inspiration till lite drama liksom:)
Btw JAG HITTADE DOM DÄR SKORNA, men bara för att ja e ett litet fattigt berga barn sprang mimmi och köpte dom före mig!! :(
pussss Cecilia


sunny day, sunny day

Heeej!
Nu ska jag strax iväg och sola, det ska bli jätte skönt. Min mamma tycker inte om att jag solar men efter lite övertalning fick jag följa med henne när hon skulle sola ;)
Jag ska bara vara hemma idag, ta det lugnt och städa mitt rum lite. Det skulle behövas ;)
Imorgon så ska jag kanske köpa mina dream shoes :D Det är verkligen skor man kan använda hela sommaren, och även när vi ska utomlands om en månad :D


För 10 minuter sen ringde någon mig och ville prata med min mamma, jag stod bredvid henne så jag gav min telefon till henne och tydligen var det en journalist från Metro som ville prata med henne :P Nu blev hon äntligen klar så nu ska vi sticka iväg :D Btw hälsade journalisten till mig, HAHA :D

Men ha det så bra, <3plarsen


I-lands problemen är många

Jag är uttråkad!! Ligger på mitt rum och har svårt och andas och mina händer är så sjukt torra att ja inte ens orkar titta på dom. Mitt liv är jobbigt och ja har ångest inför imorn, vad ska ja ha på mig? Orkar jag ens klä på mig? Kan man gå naken till skolan utan att skapa kaos? Vad skulle min lärare säga om ja kom utan kläder? Skulle nån ens bry sig om jag gick naken? Vill jag ha en mysig kofta imorn lr orkar jag ha på mig tighta jeans? Så mkt frågor, ångest ångest ångeest! Livet kan inte bli jobbigare än såhär, förutom om ja faktiskt skulle bli tvungen att springa till tåget imorn då skulle ja antagligen falla ihop på marken och gråta. Vore det normalt? Eller skulle folk undra vad jag höll på med? Skulle dom skratta och tänka, ahh där ligger Cecilia och gråter för att hon va tvungen att springa till tåget gud va mesig man kan va??

Och en annan sak, hur fan ska jag hinna göra allt i skolan? Tänk om ja måste gå om nian och bli kvar ett år till i ks med alla yngre elever! Jag skulle antagligen kasta mig över minijonte... Skulle folka tycka att ja va konstig som kastar mig över 96or? Ja vet att mimmzan tkr att de e okej, men resten av världen då? Vrf måste ja ha allas godkännande innan jag satsar på en kille? För att ja inte vill göra ett onödigt misstag...? So many boys so little time ;) Såhär låter de i mitt huvud typ, hela kvällen har ja stressat över mina kläder tills imorn, även fast ja har massa kläder att ta på mig. Men problemet är att ja inte vet VAD ja vill ha på mig, såå töntigt problem att ja blir arg på själv som stressar över nåt sånt här.

Tänk att jag faktiskt än gång i tiden inte brydde mig om mitt hår lr vilka kläder jag hade på mig. Happy times, lr.....??

Dagens problem lösning,

Jag kom just och tänka på en sak, eftersom att jag just upplevde det. Vad gör man om toapappret är slut i hela huset och närmsta butik är LÅNGT borta?
Jo man tar hushållspappret ofc, herregud det är väl självklart -.- Efter det så gör man en pakt med sin hund och hämnas mot toarullen för att den tog slut. Gärda (som hunden heter, det har jag nog inte nämnt ^^) började attackera toarullen och självklart så ställer jag upp för henne och peppar henne.



Oh my goood, jag mår ju verkligen inte bra som sitter och berättar om när min hund attackerade en toarulle. För mycket fritid i en liten by mitt i ingenstans ? SVAR JA ! Trött ? Samma svar där.
Nu gnäller hunden och vill ut så nu får jag en bra anledning till att sluta sitta och berätta om sjuka saker :P Sen ska jag duscha och sen lägga mig.
Så sov så gott :) pusspuss plarsen

it´s not enough to make it all okey...



James Morrison och Nelly Furtado
Broken strings


Mischa Barton





Hittade den här bilden på den vackra Mischa Barton. Hon är ju en av dom där "gamla barnskådisarna" i Hollywood, alltså hon, Lindsay Lohan, Olsen systrarna m.fl. Personligen tycker jag att M.B är en av de vackraste unga hollywood skådespelerskorna. Om man skulle gämföra henne med t.ex Lindsay Lohan som är lika gammal så ser ju Mischa så mycket mognare och äldre ut, asså inte gammal men ni förstår, De andra ser ut som om de fortfarande är 16 bast lixom. Kolla in Mischas kindben och ögon, omg! Våran vän Mimmi påstår att hon är Mischa Barton, sorry Mimmi I know it's not true. Men jag kan förstå dig, för vem vill inte se ut som söta Marissa i favoritserien The O.C?? ;)

Nu äre plugg som gäller, fan va jag pluggade idag! I'm on fiiiire!

Puss o Kram// Cattis

Whats behind the curtain...



En fråga, vrf har Erica ett chips bakom gardinen??
;P

The real party princesses

Hello!
Jag känner att det är min plikt att lägga in den här videon. Dock vet jag inte hur många vänner jag kommer ha kvar efter den ;)
Cicci, Cattis och Soffis rockar loss till Cascada - Truly Madly Deeply ;)



Nu ska jag äta pizza, så ha det så bra :) <3plarsen

I´m polite



Jag frågar faktiskt först innan jag kastar mig över djn.... ;)

skinnjacka med luva?!

Heej!
Till att börja med så har jag väldigt ont i mitt huvud, jag gissar att min sjuka pojkvän är den som bär skulden till mitt huvudvärkande :P Men jag klandrar honom inte, det är liksom svårt att inte pussa på honom :)
Jag sitter hemma liksom alla andra tisdagar och vaktar hunden, lite små trist men jag är trött så jag kan ändå inte hitta på något annat.
Det verkar just nu som om att jag kommer få tillbringa mina 3 sista veckor utomlands, det är väl både bra och dåligt. Eller jag ser mest dåliga saker med det. Eller va faan, nu ska jag vara lycklig över att få åka utomlands. Bortskämda unge >.<

Jag hittade en jätte fin skinnjacka på hm igår när jag var där och shoppade underkläder, men när jag sen kollade på deras webshop så var det tydligen en luva på jackan. Jag har aldrig förut sett en skinnjacka med luva, och jag tänker inte vara den första som har det för jag tycker inte att det passar så bra.
Men jag får fortsätta mitt letande på jackor, och nu ska jag busa lite med hunden.

Ha det bra, <3plarsen

say good night and go

Gokväll allihopa :)
Idag ska jag lägga mig tidigt, alldeles strax faktiskt. Igår somnade jag inte fören runt 2 så jag har lite att ta igen :P
Och så längtar jag också till boken som jag läser varje kväll, ett stort problem bara är att den snart tar slut.. :S Det vill jag verkligen inte att den ska göra, men det är inte mycket att göra åt :P

Haha, jag har redan planer för hela kommande helg, det är rätt sjukt med tanke på att det bara är måndag :P Men det är alltid bra med lite framförhållning iof :)
Men nu ska jag sminka av mig och lägga mig sen :) Sov så gott, <3plarsen


Vet ni vad...

1, Jag behöver, nej MÅSTE! komma ifrån Sverige. Jag vill ha en utlandsresa NU! Behöver inte vara till värsta exotiska stället, de behöver inte ens vara ett varmt ställe. Allt är bättre än Sverige just nu, VAD SOM HELST!

2, Min svanskota har dött och jag kan inte sitta som normalt folk!!

3, Jag har en underbar syster. Hon är kanske inte alltid världens snällaste (hihi) men hon ställer alltid upp för mig och jag älskar henne. Jag har bara en syster och hon borde få höra varje dag vilken underbar människa hon är.



<3<3

Tröttdag nr 2

Heej!

Som Erica berättade hade vi sjukt roligt i lördags, men de straffar sig. Jag sov bort halva söndan men sen va ja duktigt och träna på kvällen. Idag har jag bara gått runt och haft ont i rumpan efter min brutala vurpa utanför ericas hus. Högaklackar+lite för mkt alkohol+min klumpighet+lite is=Världens mest brutala vurpa!! Jag märkte inte förräns dan efter  hur ont de faktiskt gjorde, men soffis satt bara och asgarva och sa att hon trodde att ja typ dött. Sen hade vi idrott idag också och ja tänkte ta de lungt, men självklart blev ja tvingad att springa runt och jaga bollar, efter de satt ja och klaga över hur ont ja hade i min rumpa hela dan.  Det va allt ja tänker berätta om lördan, men ni kan få en liten söt bild från kvällen, :)


Jag, soffis och plarsen i början av kvällen. Nyktra & söta ;)


Upptäckte även nåra sms ja skickat i lördags kväll, men dom var inte alltför hemska så de va väll okej ändå.
Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag och en bra helg :)
Pusss Cecilia<3



Sex on Fire

Favoriterna just nu, bandet Kings of Leon med låten Sex on Fire. Alla deras låtar är sjukt bra, men här har jag lyssnat på hela dagen idag, sooo damn good!



//cattis

shopaholic..?

Jag vet inte vad det är för fel på mig, men något stort fel är det iallafall :P Det var tänkt att jag skulle köpa 1 par trosor idag, men när jag kom till h&m med cicci och mimmzan blev det plötsligt så att jag plockade på mig flera stycken über söta trosor. Sen lyckades jag ta mig från den avdelningen till kassan utan att tänka på att jag egentligen inte behövde någon av dem. På tåget kom jag fram till att det kanske inte var så smart gjort av mig för nu har jag bara 90 kr kvar att leva på tills på fredag då jag får barnbidraget. Visst det klarar jag men så här slutar det varje månad, jag har nästan inga pengar kvar och jag köper en himla massa onödiga saker. Fast man mår ju väldigt bra när man hittar så mycket fint man vill ha.

Något som är lite små komiskt är att min mamma är programledare för Lyxfällan, och det känns som om att de kanske borde ha ett extra avsnitt med mig i. Det är ju kanske inte vad man förväntar sig, att hon som hjälper människor med deras ekonomi att hennes barn behöver lika mycket hjälp. nästan iallafall..
"hej, jag som inte kan inse när jag borde sluta köpa kläder."

Nu säger jag att jag ska plugga, för då låter jag så duktig. Men i själva verket vet jag att jag inte kommer göra det och kommer kolla på bloggar och kläder istället. Men ingen är perfekt, inte ens jag :) pusspuss, plarsen


hej tröttdag

Heej!
Gårdags kvällen var helt sjuk rolig, jag dansade jätte mycket och jag har fortfarande ont i mina fötter efter att ha sprungit omkring i 8 cm klackar hela kvällen :P Men det var det värt, jag och Cicci fixade oss hemma hos mig och sen sprang vi iväg till bussen. När vi kom fram till roslags näsby fick vi ringa soffis för att hon skulle guida oss till lokalen. Då skulle vi gå en skogsväg som jag har gått förbi varje morgon och varje gång undrat var den leder :P Så nu vet jag :P
Vi var iallafall först in så det var bara födelsedagsbarnen och deras hedersgäster där ;) Efter ett tag började folk ramla in och senare började det komma upp folk på dansgolvet vilket även ledde till att vi började dansa ;) Det var jätte bra musik att dansa till och djn fick en del uppmuntran av cicci, right? ;D

Det var hur som helst jätte roligt och idag har jag varit väldigt trött och mest legat i soffan och myst med min pojkvän :) Sen råkade jag somna på honom och sov i två timmar :P Men ändå är jag trött så jag ska sova nu :) Jag ska möta cicci på donken vid halv 9 imorgon och prata lite om livet och lördagen :D
Liksom Cattis så gjorde jag mina gymnasieval, det var faan krångligt men jag tror att det blev bra till slut.

Så good night, <3plarsen

Dancehall <3

Var inne på YouTube och tittade på lite dancehall klipp. Jag dansar ju dancehall på torsdagar och det är så sjuuukt kul! Det är många som inte har en aning om vad Dancehall är men det är en rätt så ovanlig dans som kommer från Jamaica. Super nice! aja, nu såg jag iaf ett videoklipp på en helgalen brud, tydligen en jamaicansk "Dancehall queen 2008".
 
Vi dansar dock inte såhär galet, men det är väll bara en tidsfråga ;) Hon börjar rätt chill, sen efter ett tag blir det crazy :D Så jävla coolt!


//cattis

heeey

Heeey everybody!

Hoppas alla mår bra och att ingen singel deppade asset av sig igår på alla hjärtans dag! Jag hade ingen pöjk att "fira" med men jag mår bra ändå :) Varför ska man äns bry sig om den dagen?? Igår kände man ju lite att man hade önskat att man hade någon att gosa med men så känner man ju hela tiden :) alla hjärtans dag är egentligen så överskattad, pappa sa att det är bara en dag för alla företagen att gå i gång. Dom kan fixa hjärtformade smycken, röda kläder, hjärtformade telefoner... och sälja tonvis med chokladhjärtan. Happy times för dom lixom. Jusst för att människorna tror att det är årets mest viktigaste dag typ. Men såklart att det är kul för er som hade en romantisk gårdagskväll :)

Nu har jag som dom flesta 93:orna har gjort, gymnasievalet! Gosh vad jobbigt det var då! Vet inte om jag e extra känslig eller så just nu men jag började seriöst gråta för att ja blev så stressad. För jag är inte 100% säker på mitt val men det känns skönt att man kan ångra sig lite senare i vår, så det blir säkert bra!

Nu ska jag faktiskt plugga lite till, måste fixa till mina betyg om jag ska komma in på danderyd. So now it's gonna be hard work work!

sleem o kleem//cattis

<3<3<3<3

Hejhej!
Alla hjärtans dag idag, hoppas ni har lite roliga planer ikväll :D För det har jag, ska på fest i Täby med Cicci. Så tyvärr måste jag dissa min söta pojkvän ikväll, I hope he forgive me (a)
Idag vaknade jag vid halv 10 och gick upp och duschade direkt. Efter det kom Adam hit och vi drog vidare till täby för att jag skulle köpa en bh, vilket ni fick höra mina stora problem om för ett tag sen ;)
Vi fikade sen på espresso house med chai och delade på en lovecake :D Därefter träffade vi Lisa en snabbis och sen åkte vi hem.
Nu ska jag mysa med Adam innan Cicci kommer hit och vi ska fixa oss :) Skriver kanske lite en gång till innan vi drar ikväll, men annars. Ha det så jätte bra ikväll och ta det lugnt :D



pusspuss plarsen

Fredagen den trettonde

Min dag började med att jag försov mig och vakna när jag skulle åka hemifrån. Men jag lyckades ändå hinna med tåget och träffade cattis i täbygalopp. Hon visade mig nåra fula sms och ja kände för att spy. Sen när vi sitter på bussen så säger hon att de e fredagen den trettonde och då börjar en as ful tjej som alltid sitter och stirrar på oss på bussen skratta och så säger hon - Ja de är fredagen den trettonde idag, hahaha! Btw har jag sagt att ja inte gillar när nån ful människa typ försöker komma med i vårat samtal? :P haha. Iaf då kände jag att de här skulle bli en dålig dag. Men den blev faktiskt helt okej, förutom en liten grej. Jag och mimmi ville göra våra söta minisar lite glada eftersom att de är alla hjärtans dag imorn, så vi skulle lägga en liten lapp i deras skåp, tihii. Så efter skolan satt vi och försökte se lite diskreta ut och kollade när minisarna öppnade sina skåp. Men bådas lappar ramlar ut ur skåpen!!! haha, sen reagerar ingen av dom och plockar upp lapparna, så dom ligger väll fortfarande kvar där på golvet. Och minisarna fick inte veta attt vi tyckte att dom va söta... :( Egentligen borde ja inte berätta om de här för det är väldiiigt töntigt och barnsligt men ja och mimmzan hade kul så nu får de va så! Men sen såg mimmzan sin lilla miniimini stå och strula me nån ful äcklig tjej i trapphuset!!! Bara för att de är fredagen den trettonde...

Igår va ja och mimmzan på förhandsvisning av filmen "Marley and me". Jätte söt film, lite sorglig på slutet bara, ja kunde inte hålla tårarna tillbaka,hihi. Vi fick goodiebags också, myss.

Jag och mimmi (mischa) innan bion :)          Goodiebags<3                     
                                            

Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag sötisar och hoppas mimmzan får sin puttenuttsötnos  <3

Pusss Cecilia


ÖPNNA INTE STÄNG!!

Det finns faktiskt folk som är dummare än mig, lite konstigt att detta gör mig lycklig men ni har kanske läst ericas inlägg. Haha de va inte första gången vi satte oss på fel tåg lr tunnelbana och en gång glömde ja gå av tåget. men så kan det gå. Iaf imorse på tåget va det en jätte gullig liten kille som stod och tryckte på stäng knappen istället för öppna knappen när han skulle av tåget. Så ja va snäll och tryckte på öppna istället så vi kom ut därifrån, han såg lite generad ut men han tackade och ja log försökte hålla mig för skratt och sprang av tåget. Sen kunde ja inte hålla mig längre så jag gick där och skratta för mig själv. Asså ser de konstigt ut om man går runt och skrattar för sig själv?? För ibland när jag är själv så kmr ja på nåt sjukt roligt någon sagt lr gjort och så sitter jag där och skrattar som en liten mupp.

ERKÄNN...!!

Hello!
Jag sitter hemma med Adam och Niklas och de töntar sig med att spela på mitt ps3 och fixar med datorn :P
Jag och Cicci failade hårt när vi skulle åka tåg idag, vi råkade hoppa på fel tåg när vi behövde skynda oss för att min pojkvän inte skulle behöva vänta. Vi råkade då åka in mot stan istället för till berga :P

Här har ni en video på när jag och Cicci springer runt i skolan. Cicci försöker få mig att erkänna att jag är vampyr, varför hon tror det har jag ingen aning om. Men så ligger det till iallafall :)



Nu måste jag fortsätta att försöka välja gymnasium ;)
pusspuss

update från ks! (veryy mucho fun)

Jag och erica fick en liten flum attack efter lunchen så vi sprang runt och jaga varandra över hlea redaktion 2, skit kul. Jag sprang in i en bokhylla och hoppa in i  ett bord, ännu kuligare. Jag och mimmi hade tur, våra söta minisar åt lunch samtidigt som oss. Dom är så gulliga och små och söta!! hahaa, vi satt hela lunchen och bah: åhh ihhh, titta va söt han e! åhh ihh va gullig han är när han ler.Plarsen tyckter inte att vi är normala som gillar 96or, de va tydligen inte okej enligt henne.Men ajja kärleken är blind och åldersskillnader spelar ingen roll brukar man ju säga. ;)

Erica skrev ju om att ja typ är synsk, vilket jag har vetat ett tag faktiskt. För när man drömmer om en person man inte träffat lr pratat om lr ens tänkt på, på typ ett halvår och sen träffar man just den personen just den dan! Är inte det lite wierd liksom. Ett sammanträffande lr är ja faktiskt synsk på riktigt!?Jag drömde att de va jätte soligt och just den dan blev de jätte soligt och fint väder, och då hade det varit grått och typ regn snöigt i tre veckor. Ni måste hålla me om att de inte kan va en slump, haha :P

Nu ska jag skriva ut min debatt artikel och sen måste ja springa ner för alla trappor, jobbigt!!! Btw ja har också en klump i halsen och ont i magen, och de känns som att ja ska spy närsomhelst... Fast det kanske beror på det ja och cattis såg när vi kom till skolan imorse. INTE okej!! Ingen borde behöva se sånt så tidigt på morgonen, lr ingen borde någonsin behöva se nåt sånt, uuusch!!!

Pussss
Cecilia<3

BonAqua is dangerous

Heej!
Sitter i skolan och Cicci sitter bredvid mig med en dator som dampar lite grann :P
Jag var nyss inne på toaletten och stod och speglade mig och gjorde något sjukt med läpparna. Då såg jag ett märke på min läpp på insidan, då kom jag på att jag hade fastnat i min vattenflaska innan träningen igår. Jag hade wainat hela kvällen för jag hade ont i läppen :P

Jag satt nyss och lyssnade på If I were a boy och plötsligt hör jag Cicci sjunga på samma låt och hon sjöng på samma text som Beyoncé sjöng på precis. Så jag tog ut min hörlur och frågade om hon hörde min musik, men då sa hon hade hon inte hade gjort det ! :O:O Cicci måste vara synsk för man kan liksom inte träffa in så bra på en låt samtidigt som jag lyssnar på den :O

Btw har jag en jätte skum känsla i kroppen, typ ont i halsen och det känns som om att jag ska spy. Aja, det lär vi märka om jag gör eller inte (a)

pusspuss plarsen<33

hello nice body!

hejhej !
Idag har jag varit i skolan (ofc ;)) och sen följde jag med mimmzan till stan och fikade med henne på espresso house. Det blev en super god macka och en chai :D<3 Jag och mimmzan satt och tog massa bilder på vår fina och goda mat men det har blivit något fel på någonting så jag kan inte ladda över bilder :P Så typiskt :P
När vi fikat klart drog jag mig mot tåget och när jag väl var hemma så var det bara att äta middag och sen byta om till träningskläder. Sen stack jag till berga och mötte upp Cicci och hennes syster Soffis på friskis så gick vi på ett danspass :)
Det var väldigt kul och ganska jobbigt för benen, så det är nog något som jag fortsätter med :D Jag har varit lite emot att träna i berga för då träffar man alltid folk man inte vill träffa när man tränar. Och hade jag inte rätt, innan jag ens hinner komma in ser jag en människa jag känner. Eller det är sådär "jag-kände-honom-förut-men-nu-pratar-vi-inte" typ :P Sen när vi ska gå in på passet kommer Adams mamma och hälsar på mig :P Andra människan jag träffar, så jag var verkligen inte helt fel ute när jag tänkte att jag skulle träffa folk :P
Nu ska jag snart lägga mig och läsa om jag kunde drömma <3 :D

Godnatt gott folk, love plarsen<3

This is how I see it

heej!

Som cattis berättade såg vi American history X i skolan imorse. Jag ville verkligen inte se den filmen för att 1, Jag har sett början på filmen förut men gick därifrån efter tio minuter för att den var så hemsk och jag är jätte känslig 2, Jag skulle bli tvungen att ha mina glasögon på mig (töntigt av mig ja vet men ja känner mig så ovan med glasögonen!!). Men jag var ju tvungen att sitta där och se hela filmen och den var riktigt bra, grymt bra! Man kunde inte gå därifrån utan att ha blivit påverkad utav filmen. Jag tkr att det är jobbigt med sånna här filmer, de är därför jag inte brukar titta på sånt för ja blir deppig. Cattis berättade också att några killar i våran klass satt och skratta åt hemska grejer, vilket fick fick mig att vilja spy lite på dom. Men jag tror inte att dom skrattade för att dom tyckte att det var roligt utan för att avdramatisera filmen lite. Fattar ni? Som jag och erica skrattade åt påsens mask för att inte dö av skräck, kanske dom här killarna skrattade för att dom inte ville visa hur jobbigt dom egentligen tyckte att det var. Se hur förståndig jag blir me glasögonen på, hihi.

Pussinuss sötnosar<3


American History X

Hej hej!
Jag vet att det var länge sen jag uppdaterade och förlåt för det. Det är bara det att Erica och Cicci bloggar så bra att jag inte äns behöver skriva ;) Men jag mår bara fint för er som undrar ;)

Tänkte bara skriva om hur dagen varit. I skolan i morse såg vi American History X. Jag kom ihåg att när jag var liten så satt mina föräldrar och tittade på den men sa att jag inte fick det för att det var så läskig. Jag kan bara säga nu när jag har sett den att guuud vad den var bra! Det är nog den bästa filmen som gjorts. Den påverkade mig så sjukt mycket och känslorna bara vällde fram efteråt, haha gick in på toan och började storböla! Det var så typiskt att Danny efter att precis blivit omvänd från att ha varit en idiotisk skinhead till en som accepterar svarta tack vare sin bror, blir mördad av en svart kille i skolan. Jag har alltid varit emot rasism och nacism och efter att ha sett filmen är jag mer emot det än någonsin!  De var en kille i min klass som satt och skratta och skämta om hemska saker som hände i filmen, när någon mördades eller torterades så garvade han. Man undrar ju vad det är för fel på sånna människor som sitter och garvar åt sånna fruktansvärda saker!
Filmen påverkade mig verkligen så att jag resten av dagen satt och tänkte på filmen och hur världen är orättvis och respektlös. Alla är precis lika mycket värda, vilken tro eller hudfärg man än har!


Btw, Edward Norton var grym i den här filmen! :)

Gud vad jag blir frustrerad! nu måste jag gå och lugna ner mig lite. hörs senare!

Peace! //cattis

Hur länge har du varit 15... ??

Heej :)

Idag har jag solat solarium äntligen! :P Solbrännan från thailand försvann efter typ en vecka, men nu är ja liiite mindre blek iaf. I fredags fick jag mina glasögon, ja har på mig dom just nu. Känns jätte ovant och jag började ärligt talat nästan gråta lite när jag kom på att jag måste ha glasögon hela mitt liv från och med nu för ögonen blir ju knappast bättre när man blir äldre, buhuu.

I lördags åkte vi hem till plarsen som hon redan berättat. Och när jag äntligen skulle få se hsm3 så pratade alla utom mimmi för hon är snäll. Jag började ärligt talat nästan gråta (som vanligt) när cattis började skrika och satte sig framför mig så att jag inte såg tvn. Ja fick en liten attack på henne så hon flyttade sig sen iaf, hihi. Hsm3 va skit dålig och jag fatta ingenting för de fanns ju inte ens nån handling!! Så ja va lite smålessen sen, de e nåt fel på mig. Först va jag helt övertaggad och skit glad sen när vi kom hem till plarsen igen och sjungit singstar deppa jag ihop och satt i ett hörn och bara va lessen. Men sen blev de bättre och jag blev glad igen, hello humörsvängningar!

I söndags va ja på provfilmning för filmen "Tusen gånger starkare". Va väldigt nervös men det gick bra :)
Hoppas eran helg vart braa <3
pusss Cecilia

open up your heart and take shit.

Heej!
Kom hem från skolan för en timme sen, och jag äckligt mycket godis sug.. Jag har godis löfte så jag kan ju tyvärr inte äta och då blir det inte bättre av att se Cattis stå och äta choklad. FY! :P
Jag satte in alla bilderna från min mobil till datorn nu så jag har några få bilder från i lördags nu :)
Jag ska försöka att plugga lite snart, men jag är rätt trött och så vill jag fortsätta läsa i "Om jag kunde drömma" :D Men jag skriver senare ikväll, tills dess ha det bra :)
pusspuss, plarsen


Jag glömde att berätta att vid klockan 4 gjorde vi i ordning morötter
med dipp och tände massa ljus i mitt rum och satt och åt där. SUPERMYS :D<3

last night,

Heej :)
Jag, Cicci och Cattis möttes igår i centrum för att handla mat till kvällen, och vi träffade massa folk hela tiden X'D Först hälsade vi på cattis syster som jobbade, sen träffade vi ciccis bror :P När vi varit inne i affären i någon minut träffade vi en gammal kompis så då stod vi och pratade ett tag, och när vi stod och pratade så kom simon och elli så då gick jag iväg och pratade med dom istället :P När dom två hade gått iväg och jag stod och väntade på att cicci och cattis skulle komma var det en gubbe som typ attackerade mig med sin kundvagn och sen när vi gått ett tag i butiken började vi prata om det att han hade kört på mig. Självklart stod han bredvid oss då XD Det är så typiskt och jag började asgarva och sprang iväg :P
Vi fick iallafall allt gjort och åkte hem till mig där vi började laga tacos och så kom mimmzan och vi åt vår mat samtidigt som jag messade med Jonis och vi bestämde att vi skulle åka och träffa honom. Så när vi var klara gick vi ner till bussen och åkte till honom, när vi kom fram tilll honom sa han att vi skulle gå vidare till åkerstorp och träffa simon och niklas. Sagt och gjort, när vi väl var framme så träffade vi jonas och jonte där också och det var en stor liten träff där :P
Där blev också mitt namn "fisk-mamma" uppfunnet, alla gick efter mig så då tyckte killarna att jag var en fisk mamma :P

Efter ett tag när vi sprang iväg för att kissa så passade alla killar på att sticka så när vi var tillbaka så var alla borta :P Men vi gick vidare mot Norrö och träffade lite folk där istället. Efter det ringde jag min kära mor som kom och hämtade oss vid halv 11.
Vi sjöng singstar tills klockan blev ca 12 och då kom jonis till oss och vi kollade på film och snackade (fast det fick vi inte för cicci (a) )

Idag har jag varit med Adam och inte gjort så mycket alls :P Men det var ändå mysigt men jätte svårt att låta honom åka hem :P Nu ska jag fixa lite saker och sen ska jag försöka komma i säng tidigt :)
pusspuss, plarsen

sirap

Igår kväll så var jag hemma och kollade på film med min pojkvän, och vi la oss vid 11. Båda två var helt slut så det var bara att sova XD Jag gick upp vid 9 för idag var jag och lunchade med Emelie och Johanna i stan. Det var jätte mysigt för jag träffar dem inte så ofta, vi åt på ett jätte mysigt ställe som heter Sirap och ligger på Tulegatan. Så om ni inte varit där redan, åk dit och ät deras pancakes :D Det är så läskigt gott och man blir sjukt mätt :)
Jag åt blåbär, banan och choklad varianten :D
På bilden ser den kanske inte så god ut men om man kan få matorgasm så kan man få det på Sirap!


love, plarsen

Tonight I´m just fine

Ja vet inte om de va mitt möte med min käre olof lr vad de är men jag mår väldigt bra just nu. eller nej usch nu skrev nån till mig på msn, en norrman jag faktiskt inte tkr om!! haha. Hoppas alla får en underbar fredag! :D


En liten puss till er alla <3 hihihi

Min lilla uppenbarelse ;D

Hej :)

Idag på bussen hem fick jag en liten uppenbarelse. Jag vet varför jag blir kär i (nästan)alla norrmän jag träffar. Som vanligt var det en lite dagis klass på min buss, varför ska jag alltid hamna mitt i dagis klassen hela tiden?? iaf, jag kände igen deras lärare som satte sig bredvid mig på bussen. Efter att jag tänkt efter ett tag kom jag på vem han var! Min favorit vikarie från min gamla skola. Vi hade honom i en vecka i fyran och jag kommer ihåg att första dagen sa han "Ja jag står och håller i ett papper från er lärare där det står allt ni ska göra den här veckan, men såhär gör jag med deet" sen kastade han bort pappret och så fick alla gå ut och typ chilla utomhus medans han pratade lite om blommor. Nästa dag läste han högt ur en bok hela dan . Så fortsatte vår vecka me honom, men sen kom tyvärr våran tråkiga lärare tillbaka. Men sen skulle min lilla favorit vikarie bli lärare på våran skola fast tyvärr inte för vår klass men vi fick ju iaf se honom nästan varje dag, ja tills jag slutade där när vi slutade femman. Jag är inte helt säker men ja tror han hette per-olof, de va iaf nåt med olof. Han va runt 23 år och kom från norge. Jag är inte säker på om han bara hade bott i norge, men jag tror att han va en äkta norrman faktiskt! De va ungefär då jag fick för mig att alla norrmän är helt underbara (vilket dom flesta faktiskt är!!). Tänk att jag med mitt dåliga minne (ja kmr inte ens ihåg va ja gjorde igår) kommer ihåg en vikarie jag hade i fyran, de va nästan 5 år sen om ja räknar rätt, haha. Iaf ja blev väldigt glad när jag såg honom idag på bussen, för han va verkligen snäll mot sina elever och man märkte hur mkt dom gillade honom. Jag måste säga att ja blev lite småkär i honom, de e sån jag är :D

Puss på er sötnosar<3

will you merry me?

Hello!
Jag sitter hemma med Adam och Pontus och vi kollar på South Park, Adam försöker förklara varför de är korta men jag fattar liksom inte.. Niklas, Marre och Simon kommer nog hit om en stund också, fast jag vet inte när men men ;)
Idag när vi satt och kollade på tv på american funniest homevideos så visade de några klipp på hur några friade. Då var det några som hade typ skördat en äng så att det stod "Will you merry me?" på ängen, utklippt liksom! Sen åkte killen och tjejen i helikopter över den ängen. Det  var typ det gulligaste sätt att fria på jag ever seen ! :O Så om jag ska gifta mig (vilket jag inte ska (a)) så ska det faan bli på det viset :P Så alla som vill gifta sig med mig, varsegod och klipp till en  äng och åk helikopter med mig. Annars NO WAY :D
Nu sprang Adam och Pontus ner och gjorde popcorn och soda stream och plötsligt kom det massa mandriner som nån kastade på mig :P Först kom en och sen började de kasta på mig upp för trappan så jag satt och skrek lite just :P
Nu måste jag springa på toa och kasta tillbaka mandarinerna :P

pusspuss

be happy, don't be sad

Hejhej!
Nu är jag klar med nationella provet, det verkar inte de andra vara. Men det är ganska jobbigt att vara bäst och snabbast hela tiden (a)
Jag ska gömma mig för lärarna ett tag för jag pallar inte med att de håller på och tjatar om min väska, jag kommer ändå vara jätte duktig idag. Redovisa 3 steg och sen gå på en john bauer föreläsning, det är faan duktigt efter ett prov :P
Så jag ska sätta mig i ett hörn och låtsas vara mobbad och läsa twilight nu :)

Så ni som inte är klara med provet än, lycka till! och alla ni andra, be happy :D
pusspuss

Om jag kunde drömma...

(...vilket jag kan och är väldigt bra på)
Nu har jag läst de första sidorna ur Twilight, eller det första "kapitlet" när Edward berättar om sina känslor och sånt. Boken verkar jätte bra redan och jag vill fortsätta nu, men jag ska duscha och sminka av mig och så att jag kan läsa en stund innan jag ska sova.
Jag har ont i huvudet och är trött så jag behöver sömn, plus att vi har prov imorgon på morgonen så då är det extra viktigt att jag är utvilad :)
Imorgon ska jag också träffa Frida, jag vet inte vad vi ska hitta på men vi kommer nog på något :)
Jag säger godnatt till alla nu, så skriver jag mer imorgon.

Sweet Dreams, plarsen


update -
Jag märkte precis att Cicci också hade skrivit om de här böckerna fast hon skrev ju om tvåan ;) Sött var ju också att båda började med deras namn som inläggs rubrik XD

När jag hör din röst

http://bilder.fsys.se/9789171301956.jpg Twilight böckerna är det bästa jag nånsin läst!! Jag blir typ helt besatt seriöst! :P Har bara två kapitel kvar av "när jag hör din röst" och jag kan inte läsa klart boken för sen har ja bara en twilight bok kvar. Haha mina i-lands problem. Men jag tycker verkligen att man ska läsa alla böckerna i twilight serien för de är dom bästa böckerna jag läst, lr jag har bara hunnit med dom två första men dom va helt underbara. Så läs läs läs, för böckerna är till och med liite bättre än filmen :D

XOXO
Cecilia
<3

let me tell you a story

Hejhej!
Idag hände det inte något speciellt egentligen, inte vad jag kommer ihåg i alla fall så ni ska få slippa lyssna på mitt liv som det var under dagen :P
Jag kom hem för en timme sen och stod och pratade med en kompis i kylan innan vi beslöt oss för att gå hem :P När jag kom hem och suttit vid datorn ett tag så kom min pappa hem och därför också hunden. I natt drömde jag helt sjuka drömmar (som vanligt :P), bland annat om att min hund hade blivit helt störd och var jätte aggresiv. Det första hon gör när hon kommer in i mitt rum är att attackera mig typ :P Visserligen såg man att hon busade och försökte få med mig i sina små lekar, men hon högg liksom precis bredvid min hand och hoppade omkring som ett litet cepe :P Fast jag tror inte att den hunden mår så himla bra egentligen ;)

Imorgon har vi nationella prov igen, det är svenska again och vi ska typ skriva en berättelse om nattliv. Så jag ska sätta mig och värma upp mina små (och få) hjärnceller så de är uppvärmda till imorgon! Berättelser är ju min grej egentligen, jag har skrivit x antal under mitt liv så det blir nog inte så svårt. + Att jag har väldigt bra fantasi, men nu är det ju ganska viktigt att den blir bra och vi får ju bara 160 minuter på oss så det gäller att göra en bra berättelse.
Så nu kommer jag sitta med min berättelse i nån timme. Men jag skriver senare :)

love, plarsen

ska alla bli tvugna att stanna på öland lr ska ingen få åka dit...

Äntligeeeen är jag klar med min debatt artikel, wohooo! Inget kul har hänt idag förutom att vi har gjort lite planer till imorn, hehe. Just nu är det typ helt tomt på plan två, väldgit tyst och skönt men ändå typ för tomt!! Vad har hänt me alla i den här skolan???? vart är dom liksom? Ajja min mattelärare tkr fortfarande inte om mig för jag hade min väska med mig,de e de värsta man kan göra enligt honom!! Och vår svenska lärare frågade oss att om man gjorde öland bron enkelriktig vilket håll tkr vi att bron ska gå åt då. Han ville bara fråga oss det sen gick han iväg och flummade nån annanstans. Min dag har varit grymt lugn och nu ska ja läsa min debattartikel och skriva om den lite för den va ganska dålig :P

Hoppas eran dag vart bra :)
pusspå er<3

phff.., jag ser ner på dig, kortis!

Först och främst, 9 inlägg idag ? Det är bra för att vara oss :P Liksom ett från varje själ är ju mycket normalt sett :P Men det är väldigt bra, att vi är aktiva och så :)
Jag såg precis klart på filmen inviceble eller hur den nu stavas, det känns som om att jag alltid kollar på film :S Jag ska vara utan att se på film en vecka så får jag se hur mycket jag saknar det :P

Iallafall så har jag inte löst mina kläd problem så mycket, men jag ska försöka fixa en klänning snart :) Och min kära pojkvän har fått lyssna på mina problem, men han var tyvärr inte så mycket till hjälp förutom att han klagade på mig (a)
Btw, idag var nog första gången jag såg negativt på min längd (fast jag såg det mesta som negativt idag :P). Jag tycker om att vara lång egentligen, eller jag är inte så lång bara 174 men de flesta av mina kompisar är minisar så jag känner mig lång, men jag kom på att jag kan till exempel inte ha skor med klack på 10 cm. Jag blir liksom nästan 185 cm, hur långt är inte det ? :O
Jag älskar klackar, och kan inte tänka mig att gå omkring i platta skor hela livet. No way! Visst, det går ju att använda typ 6 centimeters klackar och så, men det är jätte svårt att kolla på så sjukt snygga 12 centimeters klackar och liksom inte kunna ha dom.. :P
Jag tänker inte säga att jag önskar att jag var kort, för jag vet att väldigt många skulle ta mina 174 och vara lyckliga :P Men ni kan också tänka på det att ni kan alltid ha era jävla fucking 12 cm klackar och bli längre. Det kommer inte jag kunna utan att se ut som en flaggan-wannabe (för dom som inte vet vem flaggan är så ändrar vi på meningen för er -"Det kommer inte jag kunna utan att se ut som ett höghus").
Men va faan, var nöjda med er själva. Det är ändå inte mycket att göra åt ;)

Love to you, <3plarsen

I wanna shake some butt!




P.S. cicci, jag kommer säkerligen hämnas!! ;D

//cattis

Me love chippis boy in orange blöjja<3

Carolina Gynning (www.stureplan.se/carolina)
Om jag ska va helt ärlig så är ja så gryymt avundsjuk på carolina gynning. Shiit vilka snyggingar hon hänger med i Tokyo. Ja skulle lugnt sitta på ett plan i hundra år för att få träffa den där killen och se honom dansa lita i sin stekiga orangea blöjja. It´s love love lööw at first sight! Jag har ju altid varit svag för chippis pojkar, this is the man of my dreams! hihihi

 


Im sorry hihihii

Jag tkr att de e dags att hänga ut lilla cattis i våran "allmäna blogg"! (påminnelse till mig själv LÄR MIG STAVA FÖR FAAN!). Catharina Bäcks lilla lovahh Dericio(n) är 12ÅR och hon berättade en ganska brutal sak för oss, lr asså brutalt va de väl inte men man blev lite oroad. Ja sitter just nu och funderar på om ja ska berätta hur cattis tänker om den här pojken... Men cattis kmr nog hämnas lite, haha. Ja vet iaf att om hon försöker nånting me den lilla pojken så kmr ja inte bara sitta och låta det hända!!

Min dag varit ganska bra, det gick bra på nationella proven, mina naglar är fortfarande grymt snygga, jag har shoppat lite och kollat på sex and the city. Jag måste seriöst sluta shoppa, men jag kmr aldrig klara av det! :P Skulle tränat idag men min syster orkade inte och ja ville inte träna själv för ja känner mig som en liten mupp då så istället fick de bli sallad till middag. Ska snart sätta mig och skriva en debattartikel och min syster har lovat att hjälpa mig me bilden så ja får mvg. :D

Måste skriva en lista till mig själv och så ni andra kan påminna mig!!
* Ja måste sluta shoppa heeela tiden, ja är inte rik även fast ja önskar att ja va de. Som min syster sa idag - Att gifta mig rikt är inte ett val det är ett måste för att ja ska kunna överleva (nåt sånt sa hon). 
* Jag behöver inte en ny klänning till festen ja har hittat en snygg klänning i min garderob gömd bakom mina miljoner koftor och den är bara använd en gång!!
* DAGGE ÄR ETT SVIN!!!

Förlååt cattis jag lovar att inte nämna dina "seriösa" förhållande i vår blogg mer, hihii :)
Puss på er<3

jaha...?

Hejj allihopa! hoppas ni har haft en bra dag, min dag har varit ganska tråkig. Nationella provet i svenska var idag som nog dom flesta 93:orna har varit nervösa inför idag . Men det gick bra tror jag :)

Vet att cicci och erica ska på någon allahjärtansdag-fest som ja inte ska på, buhu.. ;) nemen jag som inte direkt har någon speciell person att "fira" med har lixom inga planer... känns trist. Men vafan jag antar att alla singlar går ut och festar på den dagen och bojkottar så det får väll bli så för min del med :P inge chokladhjärtan eller rosor föfan!

Jag har nooo idea vem erica snackar om "vi borde rädda Cattis lilla lover från henne, för han kommer inte må bra av att ens vara i närheten av henne." whaaaaaaaaaat?? vem vill lixom inte va i närheten av mig? ;) nejmen seriöst brudar, man n'ämner inte mina seriösa förhållanden i allmäna bloggar ;) grabbarna kan ta illa upp vettni !

nu ska ja sluta fåååna mig och göra nåt vettigt istället, typ plugga? ja och erica har fortfarande inte lämnat in vårat  SO arbetee!! ajjabajja!

pussar//cattis

hej negativitet.

Jag är ledsen, sur, arg, besviken och allmänt negativ just nu :P Jag är rätt trött och har inte ätit något vettigt idag egentligen, så det är inte så konstigt att jag blir såhär. Men iallafall, nästa helg ska jag på fest och det är alltid kul att ha en fin ny klänning då. Det är då problem uppstår, eftersom att jag inte är bra med pengar så har jag redan handlat upp mitt barnbidrag och lever just nu på "vakta-bror-pengar" vilket är 300 kr och 100 som en kompis är skyldig mig.
Så visst, det går att hitta en fin klänning och låna ett par skor av en kompis eller ta ett par som man redan har. Och en fin väska har jag x2 så det borde egentligen inte heller vara något problem. Egentligen skulle jag kunna ta den klänningen jag hade på nyår också och ta de skorna jag har till klänningen. Bra då var ju det problemet löst. eller?

Så lätt slutar inte mina i-landsproblem idag inte. Eller någon annan dag.
Nu är det ju så att jag vill ha en ny klänning, helst en vit som jag hittat. Till den klänningen bör jag ha vita skor till, men mina vita pumps som har en bra låg klack på har fått ett svart nästan osynligt streck på sidan. Ajdå, då måste jag ha en annan klänning eller ett par nya skor. Och så håller det på och allt blir bara pannkaka med smör och socker tillslut.
Problemet är den att det är inte mycket tid kvar att tänka, om jag ska beställa en ny klänning/skor/väska/smycken. Så jag måste komma på typ nu vad jag ska ha. Vilket är äckligt svårt.

Plus att jag måste ha en bh som inte har några axelband, antingen så får man fula bröst i de bharna eller så kostar de lika mycket som klänningen.
Så det går att hitta problem överallt, varje gång jag bestämmer vad jag ska ha kommer det nya olösta problem. Jag kan nästan sätta 500 kr på att det slutar så jag går till festen med min nyårs outfit. Så som det alltid slutar när det gäller mig.

Aja, nu ska jag sluta så ni kanske inte deppar ihop inför kvällen. Hitta på något kul ikväll och roa er. Själv är man hundvakt som alla andra tisdagar :P
puss på er söta saker<3

Breakeven


sometimes it's all you need to were

Hejhej!
Nu kom jag precis hem efter att ha fikat i Täby centrum med Cicci och skolan såklart :)
Vi hade ju nationella prov på förmiddagen i svenska, det gick rätt bra tycker jag. Fast när jag var klar med "alla" papprerna som man skulle göra och hade suttit en stund och väntat på att man skulle få gå så inser jag att det finns ännu några sidor. Då känner man ju sig allt annat än smart, och där i slutet är ju de viktigaste mvg frågorna. Tack och hej med det mvgt liksom XD Jag fick skriva klart allt lite snabbt och vår lärare håller på att gå fram och tillbaka över golvet som knarrar på ett minst sagt irriterande ljud. Plus att han 5 minuter för tidigt säger att vi ska var klara nu, då fick jag nog och gick :P Även fast jag inte var klar :P

Sen kan jag bara hålla med Cicci om att vi borde rädda Cattis lilla lover från henne, för han kommer inte må bra av att ens vara i närheten av henne. Titta liksom på mig och Cicci hur vi har blivit förstörda ? Allra mest jag förmodligen som har känt kvinnan i... typ 10 år (?!?!) :P

Efter skolan kutade jag och Cicci till bussen och åkte till centrum där vi kollade på solglasögon, blev höga på parfymer och fikade på espresso house :)
Jag köpte en parfym på kicks, jag hade presentkort där så jag passade på. Det är Christina Aguileras parfym, den har jag gått och luktat på i några veckor nu och jag tänkte köpa en på tax-freen när vi åker till Gran Canaria. Men det var ett super bra pris nu på kicks så jag köpte den (a).


Vi hörs lite senare, pusspuss<3

Tredje februarii

Hej mysungar <3

Ja sitter och försöker knåpa ihop en debattartikel, sjuukt äckligt svårt!!! Jag har än så länge bara skrivit rurbiken. Det sitter typ en lärare bredvid mig men hon tkr typ att de e okej att ja bloggar på skoltid, hihi. Nu kmr dom söta minisarna<3 hihi. Ja måste rädda lilla Derricio för att cattis e störd i huve, fast de e jag me men cattis e liite värre :P JA tänker inte ens berätta vad hon sitter och säger om en liten söt 96a!! Nu sitter dom här hihihi.

Puss på er<3<3


you are not so perfect

Hejhej, nu sitter jag ute i skogen (rydbo) och bloggar :) Min stationära dator här har typ packat ihop, den bluescreenar typ 5 minuter efter man satt på den. PALLA LIKSOM, DAH. Okej nu ska jag sluta fjortis språket :P Så jag fick ta med min lilla bärbara, det funkar ju också. Och jag misstänker att min snälla pappa kommer köpa en extern hårddisk till mig som jag kan ha alla mina miljontals bilder på. Det är inte så kul att bli av med dom ifall datorn packar ihop :P

Nu ska jag berätta om något riktigt failande som hände idag :P Jag satt och skrev här i bloggen i skolan idag och rätt som det är kommer en lärare och frågar vad jag håller på med :P Det var ju kanske inte det allra bästa precis, han höll på att hota om att han skulle mejla hem till mina föräldrar att jag bloggade under skoltid. Han verkade förvänta sig att jag skulle bli typ rädd och böna och be om att han inte skulle göra det, men jag sa typ bara ja men det är inte mycket jag kan göra åt det nu. Han blev typ lite chockad att jag inte var en liten angel så han gick bara iväg :P Visserligen skrev jag aldrig klart inlägget (så jag kan erkänna att jag blev lite ägd) men jag ägde honom också. Och vad jag vet så har det inte kommit något mejl till mina föräldrar XD

Jag satt och pratade med en kompis som jag pratar med lite ibland, och vi började prata om en situation hennes kompis var i. Då satt jag och kände att det stämde in precis på en sak i mitt liv, och då satt jag och tänkte helt annorlunda om hennes kompis men när jag kom fram till att jag var i samma situation kom jag på att jag var jätte falsk.. Jag snackar "skit" om hur en människa hanterar en sak som jag gör nästan likadant.. :/ Man inser att man kanske inte är så perfekt man trodde.

Samma sak med min fd bästa vän, hur hon hanterade en situation som jag insåg idag att jag har hamnat precis likadant i.. Det känns förjävligt rent ut sagt, man vet själv hur fel alla andra gör och sen sitter man själv i samma situation..


Tänk lite innan du snackar skit om folk, jag har insett att man gör precis likadant som den du snackar skit om när du är i deras situation.
Jag måste börja fixa mig för sängen, det är nationella prov imorgon och jag är väldigt trött. Måste vara utvilad tills imorgon så jag kan bli MVG barn :D:D

puss på er och godnatt<3


you don´t care that it hurts

Heej sötisar <3

Har äntligen fått fixa naglarna så nu är dom fina igen. LYCKA! haaha  ja e lite störd när de gäller mina naglar dom måste vara perfekta annars mår ja dåligt.

Idag var ja hemma från skolan, mådde inte så bra så ja tyckte att ja förtjänade en sovmorgon. Igår när vi åkte hem från mormor och morfar så började vi prata om en ganska jobbig sak för mig i bilen hem. Jag berättar saker för mamma i förtroende som ja inte direkt vill att hon ska sitta och berätta för hela släkten kanske för att de gör ont att bara tänka på de. Så ja blev lite sur på min mamma och så börja vi prata om de i bilen hem. Och ja kunde inte hålla tårarna tillbaka längre. Ja har tvingat mig själv att inte tänka på de för att ja inte har orkat gråta men när vi sitter där i bilen hem hela familjen samlad så går de inte längre. Alla tankar på honom gör fortfarande ont, inte lika ont längre de blir lättare för varje dag som går. Men ja har lurat mig själv att ja inte bryr mig om honom alls längre men de är inte helt sant. De som gjorde allt jobbigare va också att mina föräldrar mådde dåligt för att ja va lessen. Men ja ska släppa allt de där nu, och Mimmi e världens sötaste snällaste, hon har suttit och typ peppat mig lite nu :P hahaa så ja är på mkt bättre humör nu och mina naglar är sjukt fina med glittriga aprikosa toppar :D

Imorn är de nationella proven i svenska, känns ganska bra jag är mest nervös för matten bara kmr få ig i matte! :P
puss på er<3


Cattis söndag

Jag vet jag suuuuuuger på att uppdatera, och vad hände med bilderna jag skulle lägga upp tidigare i veckan, nä asså I suck! Min söndag består iaf av en tur till bromma och besöka farmor och farfar, ska bli trevligt :)

Nu mårste jag gå, nåt mer inlägg ikväll kasnke dyker upp :)

bye bye <3 //cattis

Sunday supreme

Heej :)

Sitter just nu i min myskofta och väntar på att alla ska bli klara så ska vi åka till mormor och morfar. Hela våran lilla släkt är samlad där och så ska vi äta lunch tror jag. Mysigtt. Jag har suttit och lockat mitt hår lite nu för att ja upptäckte hur kul de e att locka håret när man har långt hår. Låter lite stört ja vet, men jag ska erkänna en sak för er söta läsare. Mitt hår är inte heelt äkta!! När ja va i chippisland (Thailand<3) så gjorde jag extensions, så nu har ja lite chippis hår på huvet också. Väldigt intressant för alla att veta, mitt hår är ju ett extremt viktigt ämne för er alla :P Idag måste jag som vanligt plugga men jag kommer förmodligen inte göra det, sen ska jag träna vid 6 ikväll. Perfekt avslut på veckan träning + lite yoga :D

Hoppas eran helg vart bra!
puss på er<3

  Va tkr ni om mitt fina lockade hår?? hihii (anledningen till handen är att ja är osminkad och ganska nyvaken :P)

RSS 2.0